ΜΙΛΑΝ

Επιστρέφουν Μοντολίβο και Ελ Σααραουί

Επιστρέφουν Μοντολίβο και Ελ Σααραουί

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ενημέρωσε πως θα έχει πλέον στη διάθεσή του τους Ρικάρντο Μοντολίβο και Στεφάν Ελ Σααραουί, ενώ ξεκαθάρισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια.

Στην ευχάριστη θέση να βλέπει δύο πολύ σημαντικούς παίκτες του να επιστρέφουν είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος επιβεβαίωσε πως θα έχει πλέον στη διάθεσή του τους Ρικάρντο Μοντολίβο και Στεφάν Ελ Σααραυί.

Αμφότεροι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, στο οποίο έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος είναι τιμωρημένος για τους αγώνες του πρωταθλήματος.

"Στο παιχνίδι με τον Άγιαξ θα έχουμε τον Μοντολίβο και τον Ελ Σααραουί πίσω. Δεν έχουν παίξει τον τελευταίο καιρό, επομένως, θα πρέπει να εκτιμήσω τη φυσική τους κατάσταση για να δω πόσο μπορούν να παίξουν".

Από εκεί και πέρα, για το παιχνίδι με τη Σαμπντόρια είπε: "Πολύ συχνά η φόρμα μίας ομάδας βασίζεται στα αποτελέσματα, αλλά με τη Νάπολι κάναμε λάθος στα πρώτα έξι λεπτά, ενώ με την Μπολόνια θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το 2-0 μετά το γκολ του Αντρέα Πόλι.

Με τη Σαμπντόρια παίξαμε καλά μέχρι να φτάσουμε στην περιοχή, αλλά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου κάναμε λάθος. Παρόλα αυτά δημιουργήσαμε οκτώ ευκαιρίες. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μας και το στυλ παιχνιδιού".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ