ΜΙΛΑΝ

Ενίσχυση με Μάτρι για Μίλαν

Ενίσχυση με Μάτρι για Μίλαν

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεσάντρο Μάτρι, με τον παίκτη να δηλώνει ευτυχισμένος που επέστρεψε στην ομάδα όπου έπαιξε σε νεαρή ηλικία. "Καρφιά" Κόντε κατά... Γιουβέντους για την πώλησή του.

"Ciao Boa - Ecco Matri" ("Γεια σου Μπόα - Ιδού ο Μάτρι"). Mε αυτές τις τέσσερις λέξεις η Μίλαν ανακοίνωσε την Παρασκευή (30/8) την παραχώρηση του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ στη Σάλκε και την ίδια ώρα την απόκτηση του Αλεσάντρο Μάτρι από τη Γιουβέντους.

Ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πέρασε από τα γραφεία των "ροσονέρι" στην οδό Τουράτι όπου και συναντήθηκε με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, για να κάνει αμέσως μετά τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Μιλανέζων.

"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Μίλαν. Είναι μοναδικό συναίσθημα να επιστρέφεις στο μέρος όπου έπαιξες ως παιδί.

Το γεγονός ότι θα φορέσω τη φανέλα με το Νο 9 είναι κάτι που ονειρευόμουν από τότε που έβλεπα να παίζουν οι Γουεά και Ιντσάγκι", τόνισε ο Μάτρι και συμπλήρωσε:

"Η Γιουβέντους εξακολουθεί να παραμένει η δυνατότερη ομάδα στη Serie A και να είναι το φαβορί για τον τίτλο αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα".

Ενίσχυση με Μάτρι για Μίλαν

Μάτρι και Γκαλιάνι έξω από τα γραφεία της Μίλαν

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι από την πλευρά του, υπογράμμισε: "'Η υπογραφή του Μάτρι μου θυμίζει την έλευση του Ιντσάγκι το 2001. Ας ελπίσουμε ότι θα βαδίσει στα χνάρια του σπουδαίου Πίπο".

Το εντυπωσιακό είναι πως πήρε θέση για την μεταγραφή του Μάτρι και ο... Αντόνιο Κόντε, ο οποίος δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στην ομάδα του για το γεγονός ότι ενίσχυσε μία ανταγωνίστριά της για το σκουντέτο!

"Από θέμα τακτικής η παραχώρησή του δεν προβλεπόταν όπως εκείνη του Τζακερίνι. Χάνουμε έναν παίκτη που μέσα σε δύο χρόνια έβαλε περισσότερα γκολ από όλους και ήταν ένας από τους πιστούς μας παίκτες.

Με αυτές τις δύο απώλειες αποδυναμωθήκαμε και ενισχύσαμε τη Μίλαν...", δήλωσε ο τεχνικός της "βέκια σινιόρα".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ