ΜΙΛΑΝ

Δέχτηκε μείωση και ανανεώνει ο Μεξές!

Δέχτηκε μείωση και ανανεώνει ο Μεξές!

Πολύ κοντά στην παραμονή του στη Μίλαν βρίσκεται πλέον ο Φιλίπ Μεξές καθώς έριξε σημαντικά τις οικονομικές απαιτήσεις του και είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μίλαν.

Άνεμος αλλαγής στη Μίλαν; Ίσως αν λάβουμε υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στην παραμονή ή όχι του Φιλίπ Μεξές στην πρωτεύουσα της Λομπαρδίας. Το ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα ανέφερε ξεκάθαρα πως πολύ δύσκολα θα φορούσε τα κοκκινόμαυρα και τη νέα σεζόν ο 33χρονος Γάλλος στόπερ, από τη στιγμή που τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και δεν υπήρχε σημείο επαφής με τους "ροσονέρι".

Μάλιστα το όνομά του είχε ακουστεί εδώ και καιρό για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός που ψάχνει ένα σπουδαίο όνομα για να θωρακίσει το κέντρο της άμυνάς του τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ξαφνικά όμως το κλίμα άλλαξε και το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα σημειώνει πως Μίλαν και Μεξές είναι πολύ κοντά στο να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Ο άλλοτε άσος της Ρόμα συμφώνησε να ρίξει αισθητά το κασέ του από τα 4 στο 1,5 εκ. ευρώ ετησίως και οι "ροσονέρι" του προσφέρουν έτσι ένα διετές συμβόλαιο συνεργασίας με αυτά τα λεφτά που θα τον κρατήσει στο "San Siro" μέχρι το 2018 που θα είναι πλέον 35 ετών.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους αμυντικούς, ο Παλέτα δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιντσάγκι ενώ ο Μπονέρα δύσκολα θα συνεχίσει (τελειώνει το συμβόλαιό του), ενώ οι Αλέξ, Ραμί και Σαπάτα είναι προς πώληση χωρίς όμως να έχει φτάσει μέχρι στιγμής κάποια σημαντική πρόταση για κάποιον εξ αυτών.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ