ΜΙΛΑΝ

Αυτό είναι το σχέδιο της Μίλαν για να ξαναπάρει τον Ιμπραχίμοβιτς

Αυτό είναι το σχέδιο της Μίλαν για να ξαναπάρει τον Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι ο μεγάλος στόχος της Μίλαν ενόψει της νέας σεζόν και οι "ροσονέρι" έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ποιά πρόταση ετοιμάζουν για να δελεάσουν τον "Ίμπρα".

Τα τελευταία τρία χρόνια η Μίλαν βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση μετά και την πώληση των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν και όλα δείχνουν πως οι Μιλανέζοι είναι αποφασισμένοι να βάλουν φρένο στην κατρακύλα.

Έχουν μάλιστα βρει και τον τρόπο για να το πετύχουν αυτό και δεν είναι άλλος από τον... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τους "ροσονέρι" να θεωρούν πως γύρω από τον 33χρονο Σουηδό πρέπει να χτίσουν την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

AC Milan's Robinho (L), Gennaro Ivan Gattuso (C) and Zlatan Ibrahimovic celebrate with the trophy after winning the Italian Super Cup soccer match against Inter Milan at the National Olympic Stadium, also known as the Bird's Nest, in Beijing, August 6, 2011. REUTERS/David Gray (CHINA - Tags: SPORT SOCCER IMAGES OF THE DAY)
AC Milan's Robinho (L), Gennaro Ivan Gattuso (C) and Zlatan Ibrahimovic celebrate with the trophy after winning the Italian Super Cup soccer match against Inter Milan at the National Olympic Stadium, also known as the Bird's Nest, in Beijing, August 6, 2011. REUTERS/David Gray (CHINA - Tags: SPORT SOCCER IMAGES OF THE DAY) REUTERS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει μαζί με τους Ρομπίνιο και Τζενάρο Γκατούζο στη φιέστα της Μίλαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2011

Η "Tuttosport" αποκαλύπτει μάλιστα πως έχει γίνει το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να έχει ήδη μιλήσει με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να εξετάσουν τις πιθανότητες επιστροφής του "Ίμπρα" στο Μιλάνο.

Το ρεπορτάζ από το εν λόγω μέσο αναφέρει πως η Μίλαν είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ετήσιο κασέ ύψους 7.000.000 ευρώ συν μπόνους καθώς επίσης και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ