ΜΙΛΑΝ

Άγριο ξύλο στη Μίλαν!

Άγριο ξύλο στη Μίλαν!

Οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβις και Ογκούτσι Ονιέβου πιάστηκαν στα χέρια στην τελευταία προπόνηση της Μίλαν, με τον καυγά τους να περιλαμβάνει μπουνιές, φτυσίματα και αρκετές βαριές κουβέντες!

Kάτι από... ρινγκ θύμισε η τελευταία προπόνηση της Μίλαν, με τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ογκούτσι Ονιέγου να μπλέκουν σε έναν άγριο καυγά και να χρειάζεται η παρέμβαση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν από ένα τάκλιν του Σουηδού επιθετικού στον Αμερικανό στόπερ, με τον δεύτερο να πιάνει από τον λαιμό τον "Ίμπρα" και τον Σουηδό να αντιδράει με εξίσου δυναμικό τρόπο.

Το "μενού" είχε στη συνέχεια φτυσίματα, γροθιές και βαριές κουβέντες, η προσπάθεια των συμπαικτών τους να τους χωρίσουν έπεσε στο κενό, και τα πράγματα ηρέμησαν με την καταλυτική παρέμβαση του τεχνικού των "ροσονέρι" ο οποίος διέταξε την διακοπή της προπόνησης για μερικά λεπτά.

Από την πλευρά του ο Αντριάνο Γκαλιάνι επιβεβαιώσε το άσχημο αυτό συμβάν στα ενδότερα της ομάδας, προσπαθώντας παράλληλα να δει και την... φωτεινή πλευρά.

"Υπήρχε μία πολύ ζωντανή διαμάχη μεταξύ Ιμπραχίμοβιτς και Ονιέγου. Το συμβάν έχει λήξει. Οι παίκτες τα βρήκαν μεταξύ τους. Είμαι ικανοποιημένος όταν τους βλέπω με κίνητρα στην προπόνηση.

Συνέβη κάτι που συμβαίνει συχνά σε μία ποδοσφαιρική ομάδα",
τόνισε ο αντιπρόεδρος των Μιλανέζων, για να συμπληρώσει:

"Μερικές φορές αυτές οι ειδήσεις δεν βγαίνουν προς τα έξω αλλά τώρα αυτό έγινε επειδή οι παίκτες προπονούνταν σε ανοιχτό γήπεδο παρουσία μερικών φιλάθλων.

Δεν είναι πάντως κάτι το τρομερό. Μετά από 25 χρόνια στη Μίλαν ξέρω ότι τέτοια περιστατικά δίνουν ώθηση και κίνητρα σε μία ομάδα".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ