ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ζήτησε να φύγει ο Εβρά

Ζήτησε να φύγει ο Εβρά

Η πρόθεση του Μόγιες να κλείσει τον Μπέινς για το αριστερό άκρο της άμυνας, φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Πατρίς Εβρά. Για επιστροφή στην Μονακό κάνουν λόγο οι Γάλλοι

Τον Ιανουάριο το 2006 ο Πατρίς Εβρά πήρε μεταγραφή από την Μονακό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα ποσό κοντά στα 6.5 εκ. ευρώ (ο παίκτης ήταν μία ανάσα από το να συνεχίσει στην Ιταλία).

Επτά χρόνια αργότερα φαίνεται πως ο Εβρά θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο όμως από την... ανάποδη, αφού στην Αγγλία τον φέρνουν κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους "κόκκινους διαβόλους".

Όλα αυτά εξαιτίας της επιθυμίας του Ντέιβιντ Μόγιες να κλείσει τον αριστερό μπακ της Έβερτον Λέιτον Μπέινς (η μεταγραφή λέγεται πως θα κοστίσει 13 εκ. ευρώ), ο οποίος φέρει σε δεύτερη μοίρα τον Γάλλο άσο.

Η Μονακό, λοιπόν, έχοντας νέο ιδιοκτήτη και αρκετές φιλοδοξίες βλέπει ζεστά την επιστροφή του Εβρά για τον οποίο υπάρχει διάθεση να δαπανηθεί ένα σχετικά μεγάλο ποσό.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από την έκβαση της υπόθεσης του Μπέινς, αν και το γυαλί στη σχέση Μόγιες-Εβρά φαίνεται πως έχει ραγίσει.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ