ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Yπέρ της παραμονής του Ρούνεϊ ο Φαν Πέρσι

Yπέρ της παραμονής του Ρούνεϊ ο Φαν Πέρσι

O Ρόμπιν Φαν Πέρσι τάσσεται ανοικτά υπέρ της παραμονής του Γουέιν Ρούνεϊ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το μέλλον του Γουέιν Ρούνεϊ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στην Αγγλία και ο Άγγλος επιθετικός δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής αν θα αγωνίζεται στην Γιουνάιτεντ και τη νέα περίοδο.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δείχνει να μην έχει στα πλάνα του τον Ρούνεϊ, ο οποίος θα χάσει τον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ απέναντι στην Γουίγκαν λόγω τραυματισμού. Ο Μόγιες προτιμάει τον Φαν Πέρσι στην κορυφή της επίθεσης κάτι που άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του.

Μέχρι στιγμής η Τσέλσι έχει κάνει δύο ανεπιτυχής προσπάθειες απόκτησης του Ρούνεϊ και όσο παραμένει αβέβαιο το μέλλον του τόσο οι φήμες θα αυξάνονται για μεταγραφή του στους "μπλε".

Ανάμεσα στους ανθρώπους που κάνουν δηλώσεις τους τελευταίους μήνες αναφορικά με το μέλλον του Ρούνεϊ προστέθηκε και ο Φαν Πέρσι, που τάχθηκε υπέρ της παραμονής του στην Γιουνάιτεντ.

" Θέλω να μείνει ο Ρούνεϊ και πιστεύω ότι μέσα του το ίδιο θέλει και αυτός. Ένας από τους λόγους που ήρθα στην Μάντσεστερ είναι και ο Ρούνεϊ. Εύχομαι να μείνει.

Όχι μόνο γιατί είναι μεγάλος σκόρερ αλλά γιατί κάνει πολύ δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σιχαίνεται να χάνει και γι΄αυτό μια στιγμή θα τον δείτε να βάζει γκολ και την άλλη να αμύνεται σκληρά. Αποτελεί ισχυρό χαρτί για κάθε ομάδα", τόνισε με δηλώσεις του στην "Sun" o Φαν Πέρσι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ