ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Xάνει το ντέρμπι με Λίβερπουλ ο Φαν Πέρσι

Xάνει το ντέρμπι με Λίβερπουλ ο Φαν Πέρσι

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, όπως επιβεβαίωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά την απουσία του στο τοπικό ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι τίθεται νοκ-άουτ και από το σπουδαίο ματς με τη Λίβερπουλ το βράδυ της Τετάρτης (25/9) στο Λιγκ Καπ.

Αιτία ένας τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες στη βουβωνική χώρα, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να αποκαλύπτει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πως υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να επιστρέψει στη δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

"Δεν νομίζω ότι θα παίξει την Τετάρτη. Έχει λίγες πιθανότητες για το Σάββατο (σ.σ. εντός έδρας με Γουέστ Μπρομ", τόνισε αρχικά ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", και πρόσθεσε:

"Η Κυριακή έχει περάσει, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Προχωρούμε και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς. Όταν είσαι προπονητής ποδοσφαίρου για χρόνια όπως εγώ, πάντα θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια σοκ.

Είχα αρκετά και δεν έχω αμφιβολίες πως θα υπάρχουν περισσότερα στο μέλλον. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Όσον αφορά στο γεγονός πως το ντέρμπι στο "Ολντ Τράφορντ" σηματοδοτεί την επιστροφή του Λουίς Σουάρες μετά την τιμωρία 10 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί (για το δάγκωμα στον Ιβάνοβιτς την περασμένη σεζόν), ο Μόγιες εκθείασε τον Ουρουγουανό:

"Αυτό σημαίνει πως η Λίβερπουλ θα έχει έναν πολύ καλό παίκτη στη διάθεσή της. Ανυπομονώ για το ματς με τη Λίβερπουλ, ξέρω πολύ καλά τις ικανότητες του Λουίς Σουάρες".

Υπενθυμίζεται πως στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Σίτι, ο Ντάνι Γουέλμπεκ πήρε τη θέση του Φαν Πέρσι στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας σε ελεύθερο ρόλο λίγο πιο πίσω του τον Γουέιν Ρούνεϊ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ