ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Χαλάει του Βιντάλ

Χαλάει του Βιντάλ
© FIFA VIA GETTY IMAGES

Σε εναλλακτικές λύσεις έχει αρχίσει να στρέφει την προσοχή της η Γιουνάιτεντ, καθώς αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως αποσύρεται από την απόκτηση του Χιλιανού. Στο Μάντσεστερ ο Φαν Χάαλ.

Ολοένα και πιο κοντά στον Αρτούρο Βιντάλ έδειχνε να βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, δημοσίευμα της "Daily Mail" αναφέρει πως οι "κόκκινοι διάβολοι" αποφάσισαν να αποσυρθούν από τη διεκδίκησή του.

Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός. Η Γιουβέντους δε θα είχε αντίρρηση να πουλήσει τον παίκτη με το κατάλληλο αντίτιμο, αλλά η αγγλική ομάδα κρίνει πως είναι πολλά τα χρήματα που απαιτούνται και γι' αυτό ο Λουίς φαν Χάαλ εξετάζει ήδη άλλες περιπτώσεις.

Όσο για τον ίδιο τον παίκτη, είπε στην "Tercera", εφημερίδα της πατρίδας του: "Έχω ακούσει τις φήμες, αλλά δεν έχω μιλήσει με κάποιον επί του θέματος. Απολαμβάνω τις διακοπές μου και όταν επιστρέψω στην Ιταλία θα δούμε τι θα γίνει. Ο καθένας θα ήθελε να παίξει σ' έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου".

Στο Μάντσεστερ ο Φαν Χάαλ

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να φτάσει στο Μάντσεστερ ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος θα πάει για πρώτη φορά ως προπονητής της Γιουνάιτεντ στο Carringhton το πρωί της Τετάρτης. Θα ξεναγηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τα μέλη του επιτελείου του και τους παίκτες. Είναι πιθανό μία μέρα αργότερα να γίνει η παρουσίασή του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ