ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλει Ιμπραχίμοβιτς μέχρι τα 38 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θέλει Ιμπραχίμοβιτς μέχρι τα 38 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να κάνει χρήση της οψιόν επέκτασης της συνεργασίας της με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς γι' ακόμη μία σεζόν αλλά να του προτείνει μία επιπλέον ώστε φορά τη φανέλα της ομάδας μέχρι τα 38.

Όπως αναφέρει η "Daily Mirror", στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ενθουσιαστεί από την εκκίνηση του Σουηδού επιθετικού, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, στην Premier League και σκέφτονται - ήδη από τώρα - να κάνουν χρήση της οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για ακόμη μία σεζόν αλλά και να του προσφέρουν μία επιπλέον.

Εάν αυτό πραγματοποιηθεί, ο 35χρονος Σουηδός άσος θα αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι και τον Ιούνιο του 2019. Έχει μονοετές συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνη του 2017, εάν ενεργοποιηθεί η οψιόν επέκτασης θα πάει μέχρι τον Ιούνη του 2018 κι αν ο Ιμπραχίμοβιτς δεχτεί την πρόταση για μία επιπλέον η λήξη της συνεργασίας θα οριοθετηθεί τον Ιούνη του 2019.

Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ότι θα φορά τη φανέλα της ομάδας προσεγγίζοντας το 38α γενέθλιά του. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει σημειώσει τέσσερα γκολ απέναντι σε Μπόρνμουθ, Σαουθάμπτον (2) και Μάντσεστερ Σίτι, το τελευταίο το Σάββατο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ