ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Τέλος" για Φέρντιναντ-Εβρά, ανανεώνει ο Ντε Χέα

"Τέλος" για Φέρντιναντ-Εβρά, ανανεώνει ο Ντε Χέα
© GETTY IMAGES

Ο Βίντιτς έσυρε πρώτος το χορό των αποχωρήσεων από τη Μ. Γιουνάιτεντ και όλα δείχνουν πως τον ακολουθούν οι Ρίο Φέρντιναντ και Πατρίς Εβρά. Νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο υπογράφει ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Αλλαγή (της παλιάς) φρουράς θα έχουμε το ερχόμενο καλοκαίρι στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Νεμάνια Βίντιτς ανακοίνωσε επίσημα πως στο φινάλε της σεζόν θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες μετά από οκτώ χρόνια στο "Ολντ Τράφορντ", ωστόσο δεν θα είναι ο μόνος πρωτοκλασάτος που θα αποχωρίσει από τους "κόκκινους διαβόλους".

Όπως αναφέρει η "Daily Mail", το φινάλε της σεζόν θα σημάνει και το κύκνειο άσμα και για δύο ακόμα "παλιές καραβάνες" του συλλόγου. Το έτερον ήμισυ του Εβρά στο κέντρο της άμυνας για πολλά χρόνια, Ρίο Φέρντιναντ, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Γιουνάιτεντ στα 35 του χρόνια ενώ και το μέλλον του Πατρίς Εβρά δεν θα είναι ταυτόσημο με αυτό της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο Γάλλος αριστερός μπακ θα ανακοινώνει με τη λήξη της σεζόν την αποχώρησή του και το πιθανότερο είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στην πατρίδα του, με τις Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν να είναι υποψήφιες για να τον αποκτήσουν.

"Τέλος" για Φέρντιναντ-Εβρά, ανανεώνει ο Ντε Χέα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δαπάνησε 17.500.000 λίρες το 2011 για να τον πάρει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Ολντ Τράφορντ

Την ίδια ώρα πάντως, η πρωταθλήτρια Αγγλίας φαίνεται αποφασισμένη να κάνει μία σημαντική επένδυση για το μέλλον της, δένοντας τον Νταβίντ Ντε Χέα με νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Το υπάρχον που έχει υπογράψει ο 23χρονος Ισπανός κίπερ εκπνέει το 2016, ωστόσο οι διοικούντες τον σύλλογο θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία μαζί του, προσφέροντας νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους, που θα του αποφέρει το ποσό των 90.000 λιρών εβδομαδιαίως.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ