ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έξαλλος ο Βίντιτς με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έξαλλος ο Βίντιτς με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Νεμάνια Βίντιτς είναι έτοιμος να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από το "Ολντ Τράφορντ" και να συνεχίσει την καριέρα του σε μεγάλο ιταλικό σύλλογο, όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμα η "Sun". Φαβορί η Ίντερ!

Το καλοκαίρι του 2013 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βίωσε μία κοσμοιστορική αλλαγή, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αποχωρεί μετά από σχεδόν 27 χρόνια και να παραδίδει τη σκυτάλη στον Ντέιβιντ Μόγιες, φαίνεται όμως πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ακόμα πιο "έντονο" για τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Αιτία το γεγονός ότι πολλά συμβόλαια πρωτοκλασάτων στελεχών φτάνουν στο τέλος τους και όλα δείχνουν πως οι περισσότεροι από αυτούς είτε δεν έχουν ως πρώτη επιλογή να παραμείνουν στο Ολντ Τράφορντ είτε δεν υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση να τους κρατήσει.

Στην δεύτερη κατηγορία εντάσσεται η περίπτωση του Νεμάνια Βίντιτς, με την αγγλική εφημερίδα "Sun" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα (6/2) ότι ο Σέρβος σέντερ μπακ είναι τσαντισμένος με το σνομπάρισμα που έχει δεχτεί από τη διοίκηση αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του και έχει πάρει την απόφαση να... τα βροντήξει κάτω και να φύγει.

Έξαλλος ο Βίντιτς με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

"Οργισμένος ο Βίντιτς για το σνομπάρισμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", είναι ο τίτλος στο σημερινό οπισθόφυλλο της αγγλικής "Sun"

Σε μερικούς μήνες από τώρα θα είναι ελεύθερος (από τώρα βέβαια μπορεί να διαπραγματεύεται με ομάδες της αρεσκείας του) και σύμφωνα με το εν λόγω μέσο Ίντερ, Γιουβέντους και Μίλαν ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, ο 32χρονος άσος θα αποχωρήσει από την Premier League μετά από 8,5 χρόνια παρουσίας, με τους "κόκκινους διαβόλους" να τον αποκτούν τον Ιανουάριο του 2005 από τη Σπαρτάκ Μόσχας για περίπου 7.000.000 λίρες.

Να σημειωθεί ότι με χθεσινό του tweet ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο έβαλε την Ίντερ στην pole position για να τον κάνει δικό της, αναφέροντας πως οι "νερατζούρι" βρίσκονται κοντά στο να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ