ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τελεσίγραφο σε Ντε Χέα από Ρεάλ

Τελεσίγραφο σε Ντε Χέα από Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει το τελευταίο της χαρτί για τον Νταβίντ Ντε Χέα, ζητώντας του να αφήσει τώρα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαφορετικά θα κινηθεί για άλλον γκολκίπερ.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στην Ευρώπη χάρη στις εξαιρετικές σεζόν που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια στο Νησί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο δύο ειναι τα σενάρια που φαντάζουν αυτή τη στιγμή ως τα επικρατέστερα για το μέλλον του.

Το ένα τον διατηρεί στους "κόκκινους διαβόλους" με τους οποίους έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 ενώ το δεύτερο τον τοποθετεί εκτός Μάντσεστερ αλλά και Αγγλίας γενικότερα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ανοίγει τις αγκαλιές της για να υποδεχτεί τον διάδοχο του Κασίγιας.

Τελεσίγραφο σε Ντε Χέα από Ρεάλ

Προς το παρόν ο παίκτης δείχνει να αμφιταλαντεύεται για το ποιον δρόμο θα ακολουθήσει, με την αγγλική "Sun" να αποκαλύπτει μέσα από το σημερινό της πρωτοσέλιδο πως οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν διάθεση να περιμένουν άλλο και θα κάνουν την τελευταία τους κίνηση για να τον φέρουν στο "Bernabeu".

Σύμφωνα με το αγγλικό μέσο, η ομάδα της Μαδρίτης περνάει σε... φουλ επίθεση δίνοντας τελεσίγραφο στον Ισπανό κίπερ, με το οποίο του ζητάει να αποφασίσει άμεσα για το αν θέλει να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ ή να μετακομίσει στη Ρεάλ.

Τελεσίγραφο σε Ντε Χέα από Ρεάλ

Την ίδια ώρα του ξεκαθαρίζει πως σε περίπτωση που δεν κάνει τώρα το βήμα του... επαναπατρισμού θα χάσει την ευκαιρία της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη διοίκηση να είναι αποφασισμένη να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για τη θέση του Νο 1.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ