ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τα ρέστα της για Βιντάλ

Τα ρέστα της για Βιντάλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να κάνει ηχηρές κινήσεις προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερη την επόμενη σεζόν. Πρώτος στόχος ο Βιντάλ, ψηλά στη λίστα και ο Ντι Μαρία.

Τη δική του σφραγίδα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της επόμενης σεζόν θέλει να βάλει ο Λουίς φαν Χάαλ, ο οποίος επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Αρτούρο Βιντάλ. Ο Ολλανδός τεχνικός εκτιμά πως είναι απαραίτητη η προσθήκη ενός μέσου ακόμη μέσου παρά τη μεταγραφή του Άντερ Ερέρα και θεωρεί πως ο Χιλιανός είναι η ιδανική περίπτωση.

Σύμφωνα, μάλιστα, και με άνθρωπο του συλλόγου έχει ξεκαθαρίσει πως είναι διατεθειμένος να δώσει όσα ζητήσει η Γιουβέντους προκειμένου να πάρει τον παίκτη. Μόνη προϋπόθεση να γίνουν εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις στο γόνατό του, όπου έκανε και επέμβαση πριν το Μουντιάλ.

Η "Daily Mail" αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος του Βιντάλ, Φερνάντο Φελίσεβιτς, τον οποίο έχει και ο Αλέξις Σάντσες, συναντήθηκε την Παρασκευή με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ. Εκείνοι ευελπιστούν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξης των 35 εκ. λιρών, ενώ δεν αποκλείεται αν χρειαστεί να προσφέρει στα έμψυχα ανταλλάγματα και τον Νάνι.

Από εκεί και πέρα, οι "κόκκινοι διάβολοι" κινούνται και για άλλη μία πολύ μεγάλη μεταγραφή. Ο λόγος για τον Άνχελ Ντι Μαρία, που φαντάζει δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, η υπόθεσή του είναι αρκετά δύσκολη, αφού τον Αργεντινό διεκδικεί και η Παρί Σεν Ζερμέν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ