ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τα λέει με Μ. Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο

Τα λέει με Μ. Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο

Ρεπορτάζ της ισπανικής 'El Pais' ισχυρίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συναντήσει μέσα στην εβδομάδα τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ενδεχόμενη επιστροφή στο νησί.

Όσο δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Ρεάλ και Κριστιάνο Ρονάλντο για την ανανέωση της συνεργασίας τους, οι φήμες για το μέλλον του Πορτογάλου άσου φουντώνουν.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας 'El Pais', ο Ρονάλντο θα συναντηθεί με ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στην εβδομάδα.

Το ραντεβού θα γίνει πριν την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Ισπανία από τις διακοπές του, ωστόσο το αρνούνται κατηγορηματικά και οι δύο πλευρές. Απόλυτα λογικό καθώς απαγορεύεται για παίκτες που έχουν συμβόλαιο που εκπνέει σε μεγαλύτερο διάστημα των 6 μηνών, να έχουν επίσημες επαφές με άλλα κλαμπ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μεν ευτυχισμένος από τη ζωή του στην Μαδρίτη, ωστόσο το περιβάλλον του αναφέρει ότι εκνευρίστηκε από την ατάκα του Πέρεθ στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις. "Όλα έχουν ένα όριο", φέρεται ότι του είπε ο πρόεδρος της Ρεάλ.

Εκεί ποντάρουν και οι "κόκκινοι διάβολοι", με τον μάνατζερ του CR7, Χόρχε Μέντες, να εκτιμά ότι μπορούν να προσφέρουν στον πελάτη του ένα καθαρό ποσό 14.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Ενδιαφέρον είχε και η ατάκα του Κάρλο Αντσελότι κατά την παρουσίασή του από τη Ρεάλ, σχετικά με τον Πορτογάλο. "Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θα είναι τιμή μου να συνεργαστώ μαζί του. Έχω προπονήσει τον Ζιντάν, τον Ρονάλντο, τον Ροναλντίνιο και θα είναι τιμή μου να προστεθεί ο Κριστιάνο σε αυτή τη λίστα".

Μένει να δούμε αν θα τον έχει στη διάθεσή του ή θα επαληθεύουν οι φήμες για επιστροφή του 28χρονου στο "Ολντ Τράφορντ". Για την ώρα ο Ρονάλντο απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μπαλί της Ινδονησίας, όπου έγινε πρέσβης σε οικολογική εκστρατεία και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ