ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τα... σκάει για Σαούλ ο Μουρίνιο

Τα... σκάει για Σαούλ ο Μουρίνιο

Τα αγγλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να κάνει σούπερ πρόταση για να αποκτήσει τον Σαούλ Νίγκεθ από την Ατλέτικο Μαδρίτης και επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του Μουρίνιο για Μανωλά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε πρόσφατα τη μάχη από την Μπάγερν Μονάχου για τον Ρενάτο Σάντσες (ο Πορτογάλος άσος άφησε τη Μπενφίκα και μετακόμισε στους Βαυαρούς υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο), αλλά φαίνεται πως είναι αποφασισμένη για δυναμική ρελάνς.

Όπως υποστηρίζουν αγγλικά ΜΜΕ (Mirror, Daily Mail) μέσω σημερινών δημοσιευμάτων τους, ο πρώτος στόχος της Κυπελλούχου Αγγλίας ενόψει της νεάς σεζόν είναι ο Σαούλ Νίγκεθ, με τους "κόκκινους διαβόλους" να είναι διατεθειμένοι να "κάνουν δώρο" στον Μουρίνιο τον 21χρονο Ισπανό μέσο δαπανώντας 54.000.000 λίρες για να τον πάρουν από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα... σκάει για Σαούλ ο Μουρίνιο

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στη ρήτρα που έβαλαν οι "ροχιμπλάνκος" στον παίκτη όταν υπέγραψαν πρόσφατα μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2021 ενώ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση ενδέχεται να παίξει και ο... Ζόρζε Μέντες.

Πρόκειται για τον διάσημο Πορτογάλο ατζέντη του Ζοζέ Μουρίνιο (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο "special one" θα ανακοινωθεί από την Γιουνάιτεντ εντός της εβδομάδας), ο οποίος κατέχει ένα μέρος της "Quality Football Ireland", εταιρίας που με τη σειρά της έχει μέρος των δικαιωμάτων του Σαούλ.

Τα... σκάει για Σαούλ ο Μουρίνιο

Υπάρχει όμως και ένας παίκτης που αγωνίζεται ήδη στην Premier League και ενδιαφέρει έντονα τον Ζοζέ Μουρίνιο και αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην παίκτη του στην Τσέλσι, Γουίλιαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun" ο Πορτογάλος θέλει να υπογράψει συμβόλαιο με τον Βραζιλιάνο μέσο, με το κόστος της ενδεχόμενης μετακίνησης του από το Λονδίνο στο Μάντσεστερ να αναμένεται να φτάσει στις 60.000.000 λίρες!

Τα... σκάει για Σαούλ ο Μουρίνιο

Όσον αφορά στον Κώστα Μανωλά, η "Daily Mail" υπογραμμίζει ότι ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ κοστολογείται γύρω στις 30.000.000 λίρες και ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές ενώ σημειώνει επίσης ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει Άρσεναλ και Τσέλσι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ