ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φουλάρει για Μανωλά η Γιουνάιτεντ!

Roma's defender from Greece Kostas Manolas (L) vies with Lazio's forward from Serbia Filip Djordjevic during the Italian Serie A football match AS Roma vs SS Lazio on November 8, 2015 at Olympic stadium in Rome.  AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE        (Photo credit should read FILIPPO MONTEFORTE/AFP/Getty Images)
Roma's defender from Greece Kostas Manolas (L) vies with Lazio's forward from Serbia Filip Djordjevic during the Italian Serie A football match AS Roma vs SS Lazio on November 8, 2015 at Olympic stadium in Rome. AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE (Photo credit should read FILIPPO MONTEFORTE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Σύμφωνα με το Sky Sport Ιταλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά και ότι προτίθεται να δώσει μέχρι και 40.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Ρόμα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι προ των πυλών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Λουίς Φαν Χάαλ και να την οδηγήσει εκ νέου στην κορυφή, με τους "κόκκινους διαβόλους" να κάνουν ήδη τον μετεγγραφικό σχεδιασμό τους για την ερχόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το Sky Sport Ιταλίας, ο Πορτογάλος κόουτς φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα, προκειμένου να "θωρακίσει" την αμυντική γραμμή της νέας του ομάδας, με τον διεθνή Έλληνα στόπερ να αποτελεί πόλο έλξης για πολλά μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού

Μάλιστα, το ρεπορτάζ κάνει λόγο για κρούση της Γιουνάιτεντ και όχι απλά για φιλολογικό ενδιαφέρον, γεγονός που δείχνει ότι ο Μανωλάς είναι Νο1 στόχος για τους "κόκκινους διαβόλους" αυτό το καλοκαίρι.

Όσο για το ποσό που μπορεί να κάνει τους "τζαλορόσι" να συναινέσουν στην παραχώρησή του, είναι τα 40.000.000 ευρώ και αυτό το ποσό το δίνει η Γιουνάιτεντ για τον παίκτη. Μάλιστα, περιμένει και ο Ολυμπιακός στη γωνία, καθώς θα λάβει ένα διόλου σημαντικό ποσό αν ολοκληρωθεί το deal λόγω του σχετικού όρου που υπήρχε στη συμφωνία των Πειραιωτών με τη Ρόμα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ