ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Συμφωνία μαμούθ 510 εκ. ευρώ η Γιουνάιτεντ

Συμφωνία μαμούθ 510 εκ. ευρώ η Γιουνάιτεντ
προπονητικό κέντρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε δυο απίστευτα deal που θα αποφέρουν στον σύλλογο μέσα στα επόμενα εννέα χρόνια περίπου 510 εκ. ευρώ!

Το τμήμα μάρκετινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από τα πιο επιτυχημένα στον κόσμο, αφού έχει τα τελευταία χρόνια έχει κατορθώσει να κλείσει σημαντικά deal που έχουν αποφέρει τεράστια ποσά στον σύλλογο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Γιουνάιτεντ παραμένει ο πιο δημοφιλής σύλλογος στον πλανήτη, με την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα να ακολουθούν.

Πρόσφατα (σύμφωνα με το έγκυρο forbes) οι "κόκκινοι διάβολοι" έγιναν η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που η αξία της έφτασε τα 3 δις δολάρια, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα για νέες διαπραγματεύσεις με χορηγούς.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ το τμήμα μάρκετινγκ ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία AON για τα επόμενα επτά χρόνια, η οποία περιλαμβάνει ένα χρόνο ονομασία στη φανέλα και επτά χρόνια ονομασία του προπονητικού κέντρου, έναντι του ποσού των 150 εκ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα η Γιουνάιτεντ έκλεισε κι άλλο ένα σπουδαίο deal. Από 2014 και για τα επόμενα οκτώ χρόνια στη φανέλα θα διαφημίζεται η εταιρεία General Motors, η οποία θα πληρώσει συνολικά 360 εκ. ευρώ!

Τα ποσά ενδέχεται να είναι είτε λίγο μεγαλύτερα κάτι που θα ξεκαθαρίσει με τις επίσημες ανακοινώσεις

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ