ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Συμφωνία Μουρίνιο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

"Συμφωνία Μουρίνιο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"
© ACTION IMAGES

Ο βρετανικός Τύπος θεωρεί μετρημένες τις μέρες του Λουίς φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας λόγο για βέβαια αντικατάστασή του από τον πρώην της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την αντικατάσταση του Λουίς φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο. Η Daily Star υποστηρίζει ότι υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στον Πορτογάλο τεχνικό και τη Γιουνάιτεντ για πενταετή συνεργασία.

Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι το "διαζύγιο" με τον Λουίς φαν Χάαλ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας κρίνει δυσανάλογη την προσφορά του Ολλανδού τεχνικού συναρτήσει του μπάτζετ που του είχε παραχωρηθεί, ωστόσο έμοιαζε διστακτικό στη λήψη απόφασης για ενδεχόμενη απομάκρυνσή του.

Αυτά μέχρι το Σάββατο και την εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Νόριτς για τη 17η αγωνιστική της Premier League. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Εν Γούντγουορντ, ξεκίνησε συζητήσεις με τον πρώην τεχνικό της Τσέλσι και σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, οι δύο άνδρες βρήκαν τη "χρυσή τομή".

Αυτό που απομένει να αποφασιστεί είναι το πότε θα απομακρυνθεί ο Λουίς φαν Χάαλ. Όλοι συγκλίνουν στην καταληκτική ημερομηνία της 26ης Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ γνωρίσει την εκτός έδρας ήττα από τη Στόουκ για τη 18η αγωνιστική της Premier League, ο Ολλανδός δεν θα είναι προπονητής της ομάδας και το 2016.

Η Daily Star δεν είναι και η πιο έγκυρη αθλητική ιστοσελίδα στην Αγγλία, ωστόσο το φλερτ του Ζοζέ Μουρίνιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρώτο θέμα σε σύσσωμο το βρετανικό Τύπο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ