ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Στοχεύει σε νέο ρεκόρ ο Φέργκιουσον

Στοχεύει σε νέο ρεκόρ ο Φέργκιουσον

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε πως θέλει να καταρρίψει το ρεκόρ συγκομιδής πόντων στην Πρέμιερ Λιγκ. Διαβάστε ποιο είναι αυτό, ποιος το κατέχει και πόσο πιθανό είναι να το κάνουν δικό τους οι "κόκκινοι διάβολοι".

Μόνο την επιβεβαίωση μέσω των αριθμών περιμένουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να στεφθούν πρωταθλητές, αφού άπαντες γνωρίζουν πως η διαφορά των 15 βαθμών από τη Μάντσεστερ Σίτι πολύ δύσκολα θα εξατμιστεί.

Επομένως, ο Σερ Άλεξ Φέργιουσον στην προσπάθειά του να δώσει νέο κίνητρο στους παίκτες του, έθεσε έναν ακόμη στόχο, την κατάρριψη του ρεκόρ συγκομιδής πόντων της Πρέμιερ Λιγκ.

"Θα χάσουμε βαθμούς, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Ωστόσο, το ίδιο θα γίνει και με τις υπόλοιπες ομάδες. Το ρεκόρ πόντων είναι 95 και το έχει η Τσέλσι. Το δικό μας είναι 92.

Αν φτάσουμε τους 95 θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, θα είναι μία φανταστική σεζόν. Αν φτάσουμε σ' εκείνο το σημείο, τότε θα κατακτήσουμε πιθανότατα και το πρωτάθλημα" δήλωσε ο 71χρονος.

Να σημειωθεί πως ως τώρα το ρεκόρ συγκομιδής πόντων έχει η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο της σεζόν 2004/05, μία από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της λίγκας βάσει των στατιστικών. Όσο για το αν προλαβαίνει η Γιουνάιτεντ να την ξεπεράσει, αυτή τη στιγμή οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν 74 βαθμούς και μπορούν να διεκδικήσουν άλλους 27, αφού απομένουν 9 αγωνιστικές.

Επομένως, για να ισοφαρίσει τουλάχιστον η Γιουνάιτεντ το ρεκόρ θα χρειαστεί επτά νίκες. Το πρόγραμμά της, πάντως, δεν είναι τόσο εύκολο αφού καλείται σε αυτές τις αγωνιστικές να παίξει εντός με τις Σίτι και Τσέλσι, εκτός με την Άρσεναλ, ενώ θα ταξιδέψει και σε άλλες επικίνδυνες έδρες όπως το "Μπριτάνια", το "Άπτον Παρκ" και το "Χόθορνς" (Στόουκ, Γουέστ Χαμ, Γουέστ Μπρομ).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ