ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μέμφις Ντεπάι

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μέμφις Ντεπάι

Ο Ολλανδός επιθετικός της Αϊντχόφεν Μέμφις Ντεπάι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφθασε σε συμφωνία με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι. Την είδηση επιβεβαίωσε η Ολλανδική ομάδα με δημοσίευση της μεταγραφής στην ιστοσελίδα της.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης ο Ντεπάι αποκάλυψε την μεταγραφή στους συμπαίκτες του στην προπόνηση της ομάδας σήμερα(7/5) το πρωϊ.

Ο Ντεπάι αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" προτίθεται να ξοδέψει πολλά χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας και ο Ολλανδός επιθετικός αποτελούσε τον πρώτο μεταγραφικό στόχο του Λουί φαν Χάαλ, με τον οποίο συνεργάστηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

Τον 21χρονο διεθνή ήθελε και η Λίβερπουλ, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα του Τύπου. Ο Ντεπάι είχε δηλώσει πολλές φορές την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε διαψεύσει τις φήμες για μεταγραφή.

" Θα μου άρεσε να παίξω σε σπουδαία πρωταθλήματα και είναι πάντα ωραίο αν ενδιαφέρονται ομάδες για εμένα", είχε δηλώσει πριν 15 ημέρες. Σε 112 συμμετοχές με την Αϊντχόφεν στην καριέρα του ο Ντεπάι έβαλε 49 γκολ και το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φθάσει τα 30.000.000 ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ