ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σμάιχελ: "Γεννημένος για τη Μ. Γιουνάιτεντ ο Ιμπραχίμοβιτς"

Σμάιχελ: "Γεννημένος για τη Μ. Γιουνάιτεντ ο Ιμπραχίμοβιτς"
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Πίτερ Σμάιχελ έπλεξε το εγκώμιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και του ζήτησε να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να γίνει ο νέος... Ερίκ Καντονά.

"Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Ζλάταν γιατί δεν έχει παίξει στην Αγγλία ακόμα, όμως θα μου άρεσε να τον δω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν ξέρω ποια ομάδα υποστηρίζει αλλά είναι ένας παίκτης γεννημένος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήταν εξαιρετικός", σχολίασε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος κίπερ στη σουηδική εφημερίδα "Expressen", και πρόσθεσε:

"Πιστεύω ότι οι οπαδοί μας θα τον υποστήριζαν, εάν έκανε αυτή την κίνηση, δεν θα μετακινούταν ξανά".

Για τον Δανό παλαίμαχο γκολκίπερ μάλιστα, ο παίκτης με τον οποίο μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί ο Ίμπρα είναι ο Ερίκ Καντονά: "Πολλοί τους συγκρίνουν επειδή και ο Ερίκ πέρασε δύσκολα μέχρι να έρθει στη Γιουνάιτεντ.

Σμάιχελ: "Γεννημένος για τη Μ. Γιουνάιτεντ ο Ιμπραχίμοβιτς"
© EMPICS SPORT

Είχε 11 ομάδες στη Γαλλία και πέρασε από δοκιμή στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ που δεν άρεσε στον Τρέβορ Φράνσις ενώ ακολούθησαν έξι μήνες στη Λιντς για τον Καντονά που δεν άρεσε ούτε στον Χάουαρντ Γουίλκινσον.

Όμως έπειτα ήρθε στη Γιουνάιτεντ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος παίκτης που είχαμε ποτέ.

Νομίζω ότι ο Ιμπραχίμοβιτς ταιριάζει στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει ακόμα πολλά ψωμιά μέχρι το τέλος της καριέρας του. Ελπίζω να τον δούμε στο αγγλικό πρωτάθλημα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ