ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σμάιχελ: "Καλύτερα να φύγει ο Ντε Χέα"

Σμάιχελ: "Καλύτερα να φύγει ο Ντε Χέα"

Ο Πίτερ Σμάιχελ τόνισε ότι εφόσον ο Ντε Χέα επιθυμεί να φύγει από το Ολντ Τράφορντ, τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρέπει να τον κρατήσει παρά τη θέληση του.

Κριτική για το γεγονός ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα παραμένει στο Ολντ Τράφορντ παρά τη θέληση του, άσκησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Πίτερ Σμάιχελ. Ο εκ των κορυφαίων γκολκίπερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε και τον... αντικαταστάτη του Ισπανού, εφόσον, αυτός αποχωρήσει.

"Εάν ο Ντε Χέα δεν είναι χαρούμενος, τότε αυτός, ο ατζέντης του και η ομάδα που τον θέλει, θα έπρεπε να είχαν ενεργήσει εδώ και καιρό. Είναι στενάχωρο που σέρνεται εδώ αυτή τη σεζόν. Στ' αλήθεια, θέλω να μείνει ο Ντε Χέα. Δύο χρόνια βγαίνει παίκτης της σεζόν. Δεν μου αρέσει να βλέπω παίκτες να φεύγουν έτσι, αλλά εάν θέλει να φύγει, ας φύγει και η Γιουνάιτεντ θα προχωρήσει" σχολίασε ο Σμάιχελ στην ιστοσελίδα talkSPORT .

Ο Δανός προχώρησε πιο μακρυά, ονοματίζοντας και αυτόν τον οποίο θεωρεί ιδανικό για την αντικατάσταση του Ισπανού: "Εάν φύγει ο Ντε Χέα, θα ήθελα να έρθει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ούγκο Λιορίς. Έχει ακριβώς τον τρόπο παιχνιδιού που χρειάζεται και έχει αποδείξει την αξία του στην Premier League".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ