ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σκληρή κριτική από Σκόουλς σε Φαν Χάαλ

Σκληρή κριτική από Σκόουλς σε Φαν Χάαλ
Σκόουλς

Ο Πολ Σκόουλς σχολίασε την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σουόνσι εντός έδρας, λέγοντας πως το 3-5-2 του Φαν Χάαλ είναι αργό σύστημα, ενώ ζήτησε μεταγραφές με προσωπικότητα.

Το ντεμπούτο του Λουίς Φαν Χάαλ σε επίσημο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ ήταν κακό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στο Ολντ Τράφορντ με 2-1 από την Σουόνσι και ήδη έχουν αρχίσει οι μουρμούρες για το μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Πολ Σκόουλς δεν κρύφτηκε και έφερε στην επιφάνεια τα προβλήματα της Γιουνάιτεντ:

"Χρειαζόμαστε παίκτες. Μας λείπουν ηγέτες όπως ο Εβρά, ο Βίντιτς, ο Φέρντιναντ και είδαμε πως έπαιξε ρόλο η έλλειψη εμπειρίας. Το μεγαλύτερο λάθος για μένα είναι πως δεν υπάρχει ποιότητα στο κέντρο. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τον Ρούνεϊ και τον Μάτα.

Έδειξαν καλύτεροι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος, όταν και σκόραρε η Γιουνάιτεντ, όμως στη συνέχεια η απόδοση έπεσε. Το θέμα τώρα λοιπόν δεν είναι τα πολλά χρήματα που θα ξοδέψει ο Φαν Χάαλ, αλλά τι παίκτες θα πάρει. Τι ποιότητα θα έχουν;

Οι δυο καλύτεροι παίκτες που ήθελε δεν ήρθαν. Αναφέρομαι στον Τόνι Κρος και τον Σεσκ Φάμπρεγας".

Για τον τρόπο που παίζει η Γιουνάιτεντ, είπε: "Όταν σκέφτεσαι την Γιουνάιτεντ την τελευταία εικοσαετία στο μυαλό σου έρχεται το 4-4-2 και το 4-4-1-1. Και τα δυο ήταν επιτυχημένα. Το 3-5-2 μπορεί να δούλεψε στον Φαν Χάαλ στο Μουντιάλ, όμως έχει εμμονή με αυτό.

Ο κόσμος εδώ θέλει λίγο παραπάνω ενέργεια και το 3-5-2 δεν είναι βαρετό, αλλά δεν είναι και ο πιο γρήγορος τρόπος ποδοσφαίρου. Είναι περισσότερο κατοχή και λιγότερο ικανότητα να πετυχαίνεις πολλά γκολ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ