PREMIER LEAGUE

Κηδεία στο "Ολντ Τράφορντ"

Κηδεία στο "Ολντ Τράφορντ"
© GETTY IMAGES

Η Σουόνσι ήταν αρκετά κυνική, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και νίκησε την προβληματική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1.

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η εποχή Φαν Χάαλ στη Γιουνάιτεντ. Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της Premier League οι "κόκκινοι διάβολοι" γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τη Σουόνσι, η οποία μπορεί να μην ενθουσίασε, αλλά μπήκε στο γήπεδο έχοντας πλάνο και γνωρίζοντας τι ζητάει.

Με ωραίο σουτ του Κι εκτός περιοχής οι "κύκνοι" πήραν το προβάδισμα στο 28' και στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισαν με τον Ρούνεϊ, ο οποίος λίγο μετά είχε και δοκάρι, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Σίγκουρντσον στο 72' έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του με το γκολ που έμελλε να κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Προσπάθησε στα τελευταία λεπτά η Γιουνάιτεντ, αλλά τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δημιουργήσει ευκαιρίες. Γενικότερα η εικόνα που έδειξε ήταν άκρως προβληματική, ενώ δεν βοήθησαν και οι αλλαγές του Φαν Χάαλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τη Σουόνσι στο πρωτάθλημα και πως ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα σε πρεμιέρα πρωταθλήματος από το 1972.

ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Μπλάκετ, Λίνγκαρντ (24' Γιανουζάι), Γιανγκ, Φλέτσερ, Ερέρα (67' Φελαϊνί), Μάτα, Ρούνεϊ, Ερνάντες (46' Νανί)

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Ρανχέλ, Γουίλιαμς, Αμάτ, Τέιλορ (53' Τιντάλι), Κι, Σέλβεϊ, Σίγκουρντσον, Ντάιερ (67' Μοντέρο), Ράουτλετζ, Μπονί (77' Γκομίς).

***για το "διπλό" της Τότεναμ στο 93' και όλα τα υπόλοιπα ματς του Σαββάτου διαβάστε ΕΔΩ

***για τη νίκη της Άρσεναλ με ανατροπή στο 91' διαβάστε ΕΔΩ

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σουόνσι 1-2 (53' Ρούνεϊ / 28' Κι, 72' Σίγκουρντσον)

Λέστερ - Έβερτον 2-2 (22' Ουγιόα, 86' Γουντ / 20' ΜακΓκίντι, 45' Νέισμιθ)

ΚΠΡ - Χαλ 0-1 (52' Τσέστερ)

Στόουκ - Άστον Βίλα 0-1 (50' Βάιμαν)

Γουέστ Μπρομ - Σάντερλαντ 2-2 (42' πέν. και 74' Μπεραϊνό / 5' Κάτερμολ, 85' Σεμπάστιαν Λάρσον)

Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 0-1 (93' Ντάιερ)

Άρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας 2-1 (45'+1 Κοσιελνί, 91' Ράμσεϊ / 35' Χάνγκελαντ)

Κυριακή

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον (15.30)

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι (18.00)

Δευτέρα

Μπέρνλι - Τσέλσι (22.00)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ