ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Ψάχνεται" για Μαρκίζιο η Γιουνάιτεντ

"Ψάχνεται" για Μαρκίζιο η Γιουνάιτεντ

Μετά τις δυο αρνητικές απαντήσεις της Μπαρτσελόνα για τον Φάμπρεγας, η Γιουνάιτεντ ψάχνει άλλο παίκτη για τη μεσαία γραμμή, με το όνομα του Ιταλού Κλαούντιο Μαρκίζιο να βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του Μόγιες. Εναλλακτική λύση ο Λούκα Μόντριτς.

Δυο προτάσεις έκανε η Γιουνάιτεντ στη Μπαρτσελόνα για τον Σεσκ Φάμπρεγας και έλαβε δυο αρνητικές απαντήσεις. Επόμενο λοιπόν ήταν ο αγγλικός σύλλογος, να αρχίζει να ψάχνει και αλλού τον παίκτη που θέλει για τη μεσαία γραμμή.

Με δημοσίευμά της, η ιταλική "Corriere Dello Sport", αναφέρει πως οι Άγγλοι έχουν ήδη επικοινωνήσει με την Γιουβέντους, σχετικά με τον Ιταλό, Κλαούντιο Μαρκίζιο. Οι "κόκκινοι διάβολοι", είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και 30.000.000 ευρώ για τον παίκτη, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο με τον σύλλογο του Τορίνο, αλλά και με την εθνική Ιταλίας.

Τέλος, στα υπόψιν της Γιουνάιτεντ, σαν εναλλακτική λύση αν τελικά στραβώσει και η υπόθεση του Ιταλού, υπάρχει και ο Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, στη "βασίλισσα".

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν "καίγεται" να τον κρατήσει στη Μαδρίτη και με ένα ποσό περίπου 35.000.000 ευρώ, η Γιουνάιτεντ μπορεί να τον κάνει δικό της.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ