ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πρόστιμο 200.000 λίρες στον Ρούνεϊ

Πρόστιμο 200.000 λίρες στον Ρούνεϊ

Ακριβά πλήρωσε πρόσφατη βραδινή του έξοδο ο Γουέιν Ρούνεϊ καθώς ο Φέργκιουσον του επέβαλλε πρόστιμο 200.000 λιρών. Διαβάστε τον ακριβή λόγο της τιμωρίας.

Η απόφαση του Γουέιν Ρούνεϊ να το ρίξει λίγο έξω την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων μαζί με τους Γκίμπσον και Εβανς του κόστισε τον μισθό μιας εβδομάδας, όπως αποφάσισε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Το πρόβλημα σύμφωνα με τον τεχνικό της Γιουνάιτεντ δεν ήταν η έξοδος πέντε μέρες πριν από αγώνα πρωταθλήματος, αλλά τα... αποτελέσματά της.

Οι δύο από τους τρεις παίκτες πήγαν στην προπόνηση την άλλη μέρα (ο Εβανς ήταν τραυματίας), αλλά δεν είχαν την κατάλληλη φυσική κατάσταση για να βγάλουν το πρόγραμμα όπως ήθελε ο Σερ Αλεξ κάτι που τον εκνεύρισε αφάνταστα.

Έτσι μπορεί να μην παραβίασαν κάποιο εσωτερικό κανονισμό με την βραδινή τους έξοδο, ωστόσο πλήρωσαν την παρουσία τους την άλλη μέρα στην προπόνηση με την μη καταβολή του μισθού μιας εβδομάδας (σ.σ. πρόστιμο που επιβλήθηκε και στον Εβανς). Κάτι που σημαίνει ότι ο Ρούνεϊ δεν θα λάβει 200.000 λίρες.

Παράλληλα ο Σερ Αλεξ τους απέκλεισε από τον αγώνα του Σαββάτου με την ουραγό Μπλάκμπερν στον οποίο η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στην έδρα της με 3-2. Αναμέτρηση την οποία ο Ρούνεϊ παρακολούθησε από σουίτα στο γήπεδο όπως βλέπετε και στην φωτογραφία:

Πρόστιμο 200.000 λίρες στον Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν αντέδρασε σε αυτή την απόφαση, ενώ στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για τη νέα χρονιά- μέσω του λογαριασμού του στο twitter- ανέφερε: "Στόχος μου να ξεκινήσω την χρονιά σαν πρωταθλητής και να την τελειώσω σαν πρωταθλητής".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ