ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πήρε τον 16χρονο Μπόνεν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πήρε τον 16χρονο Μπόνεν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τον 16χρονο Βέλγο Ίντι Μπόνεν απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον νεαρό επιτελικό μέσο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι γνωστό ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επενδύει πολλά στις ακαδημίες της και στην ανεύρεση νέων ταλέντων από όλο τον κόσμο. Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι ο Ίντι Μπόνεν ο οποίος αποκτήθηκε από την Γκενκ.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο 16χρονο Βέλγο ο οποίος είχε μπει στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Μπόνεν, ο οποίος παίζει κυρίως ως δεκάρι αλλά και ως αριστερό μπάκ, αγωνίστηκε σε ένα φιλικό τουρνουά σε επίπεδο ακαδημιών όπου βρέθηκαν και οι κόκκινοι τα προηγούμενα δύο χρόνια. Εκεί τον έβαλαν στο στόχαστρο τόσο οι σκάουτερ της Γιουνάιτεντ όσο και άλλων μεγάλων ομάδων όπως η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Τελικά, η Γιουνάιτεντ τον έπεισε να πάει στην Αγγλία και να περάσει από δοκιμή και τελικά τον έκανε δικό της. "Είναι σαν ένα όνειρο για μένα. Οι προπονήσεις είναι σκληρές, αλλά δεν αισθάνομαι την κούραση όταν συνειδητοποιώ ότι έχω υπογράψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ" τόνισε για την μεταγραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ βρίσκεται και ο 13χρονος αδερφός του, Σέππε, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ