ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι πιο βαριές ήττες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League

Οι πιο βαριές ήττες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League

Η Τσέλσι έχει πρωταγωνιστήσει στις δυο από τις πέντε πιο βαριές ήττες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστορία της Premier League. Όλες είναι μάλιστα το μήνα Οκτώβριο. Το Sport24.gr κάνει φλας μπακ και θυμίζει (VIDEOS).

Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε η Τσέλσι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την υποχρέωσε σε μια από τις πιο βαριές και... δυσκολοχώνευτες ήττες της στην ιστορία της Premier League. Έτυχε μάλιστα να είναι και στην πρώτη σεζόν του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων", ο οποίος είδε την πρώην ομάδα του να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο του "Στάμφορντ Μπριτζ" σε όλο το 90λεπτο.

Μάλιστα, οι μπλε του Λονδίνου έχουν πρωταγωνιστήσει στις δυο από τις πέντε μεγαλύτερες σε έκταση ήττα της Γιουνάιτεντ από καταβολής Premier League. Η άλλη ήταν 16 χρόνια πριν, όταν η Τσέλσι έριξε πέντε γκολ στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος χθες (23/10) βρισκόταν στο γήπεδο και έβλεπε από την εξέδρα αυτή την φορά την καθίζηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το Sport24.gr κάνει φλας μπακ και θυμίζει τις πέντε περιπτώσεις. Διαβολική σύμπτωση; Και οι πέντε ήττες είναι τον Οκτώβριο, δείγμα ότι ο συγκεκριμένος μήνας είναι ο πλέον επικίνδυνος για τους "μπέμπηδες".

Η χειρότερη ήττα ήταν το εφιαλτικό εντός έδρας 6-1 από τη μισητή συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι σαν χθες (23/10)) πριν πέντε χρόνια, ενώ πριν 20 χρόνια είχε γνωρίσει την συντριβή με 5-0 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" από την εκπληκτική Νιουκάστλ του Κέβιν Κίγκαν.

Ίδιο σκορ (5-0), όπως προαναφέρθηκε, σημειώθηκε και με την Τσέλσι στο Λονδίνο το 2000, με τον Γκας Πογέτ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 27ο δευτερόλεπτο του αγώνα, ενώ το χθεσινό 4-0 είναι η τέταρτη χειρότερη επίδοση όλων των εποχών για τη Γιουνάιτεντ και προέρχεται από την ίδια αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο με 16 χρόνια διαφορά.

Τέλος, εφιαλτικό απόγευμα είχε περάσει η Γιουνάιτεντ στο παλαιό γήπεδο της Σαουθάμπτον, το "The Dell", όταν με χατ-τρικ του Μαρκ Λε Τίσιε οι "Άγιοι" διέλυσαν τους "κόκκινους διαβόλους" με 6-3. Εκείνη την ημέρα ο Πέτερ Σμάιχελ βαρέθηκε να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. 1-6 (23/10/2011)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 5-0 (20/10/1996)

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 5-0 (3/10/2000)

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 4-0 (23/10/2016)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 6-3 (26/10/1996)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ