ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι μεγάλοι καλοκαιρινοί στόχοι της Γιουνάιτεντ

Οι μεγάλοι καλοκαιρινοί στόχοι της Γιουνάιτεντ

Έτοιμη να σπαταλήσει πάνω από 135.000.000 ευρώ το καλοκαίρι είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να δυναμώσει το ρόστερ της. Ποιοι είναι οι μεγάλοι στόχοι του Λουίς Φαν Χάαλ.

Δεύτερη σερί σεζόν μακριά από τους τίτλους, είναι μεγάλο διάστημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, λοιπόν, ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι διατεθειμένος μαζί με την διοίκηση της ομάδας να... απλώσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ αυτό το καλοκαίρι, ούτως ώστε να δυναμώσει περαιτέρω το ρόστερ και να είναι ανταγωνιστικό σε Αγγλία και Ευρώπη.

Μπορεί τα χρήματα που δόθηκαν το περασμένο καλοκαίρι να μην είχαν το αντίκρισμα που περίμεναν όλοι στο στρατόπεδο των "κόκκινων διαβόλων", παρ' όλα αυτά ο Ολλανδός προπονητής θα εμμείνει στο πρότζεκτ του, ευελπιστώντας να φέρει τους παίκτες που επιθυμεί στο "Ολντ Τράφορντ".

Σύμφωνα με την "DailyMail", η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να διαθέσει πάνω από 135.000.000 ευρώ για να πείσει ομάδες και παίκτες με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί. Οι αστοχίες που έγιναν ένα χρόνο πριν δεν πρέπει να συνεχιστούν, γι΄αυτό και θα γίνει προσπάθεια για παίκτες από το "πάνω ράφι", που είναι εγνωσμένης αξίας.

Πρώτα απ' όλα και επειδή εν αρχή ην η άμυνα και φάνηκε ιδιαίτερα φέτος, όπου τα προβλήματα είναι τεράστια στην οπισθοφυλακή, Νο1 στόχος είναι ο Ματς Χούμελς της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ένας παίκτης με τεράστια προσόντα, που ηγείται της αμυντικής γραμμής της ομάδας του και της εθνικής Γερμανίας, που αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, αλλά τα άφησε πίσω του. Ο εν λόγω αποτελεί διακαή πόθο του Φαν Χάαλ, την ώρα που ο παίκτης είναι φευγάτος από την Ντόρτμουντ, που θέλει 49 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Οι μεγάλοι καλοκαιρινοί στόχοι της Γιουνάιτεντ

Αναφορικά με τις άλλες θέσεις, ο συμπατριώτης του Ολλανδού προπονητή, Μέμφις Ντεπάι, της PSV είναι ψηλά στη λίστα, με τον διεθνή ακραίο επιθετικό να θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του, ενώ ο Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τη Γιουνάιτεντ. Για τον Γάλλο άσο της Γιουβέντους υπάρχουν πολλοί μνηστήρες, μεταξύ των οποίων η Παρί Σεν Ζερμέν. Πάντως, ο Φαν Χάαλ τον θέλει στην ομάδα του και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποκτήσει από τη "Γηραιά Κυρία".

Οι μεγάλοι καλοκαιρινοί στόχοι της Γιουνάιτεντ

Τα... ραντάρ της Γιουνάιτεντ κοιτάζουν τα πάντα, δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως όποιον παίκτη θέλει, τον παίρνει. Ο Κέβιν Στρόουτμαν της Ρόμα, τραυματίστηκε στο γόνατο και βγήκε από τη λίστα, ο Γκάρεθ Μπέιλ αρέσει πολύ στον Ολλανδό προπονητή, αλλά θέλει να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Ντανίλο της Πόρτο οδεύει για την "Βασίλισσα". Έτσι, για δεξί μπακ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτάζει τον Ντάνι Άλβες της Μπαρτσελόνα και τον Ναθάνιελ Κλάιν της Σαουθάμπτον.

Οι μεγάλοι καλοκαιρινοί στόχοι της Γιουνάιτεντ
© GETTY IMAGES

Το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα "καυτό" για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αναμένεται να αδειάσει τα ταμεία της, προκειμένου να βρεθεί και πάλι στην κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος της, γι' αυτό άλλωστε προσελήφθη ο Φαν Χάαλ και αυτό καλείται να πράξει, ακόμα και αν χρειαστεί να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η επιτυχία κοστίζει...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ