ΓΑΛΛΙΑ

"Τρελή" πρόταση για Πογκμπά από Παρί!

"Τρελή" πρόταση για Πογκμπά από Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει απεγνωσμένα τον Πολ Πογκμπά και χρυσώνει τη Γιουβέντους για να τον πάρει το καλοκαίρι. Διαβάστε πόσα χρήματα δίνει αλλά και ποιους ενδεκαδάτους παίκτες κλάσης προσφέρει!

Οι υποψήφιοι μνηστήρες για τον Πολ Πογκμπά είναι πάρα πολλοί εδώ και καιρό όμως λίγοι φαίνεται πως έχουν την οικονομική επιφάνεια για να συναγωνιστούν την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία έχει μπει και αυτή το στο παιχνίδι.

Η τελευταία της μάλιστα πρόταση, όπως την αποκαλύπτουν γαλλικά αλλά και ιταλικά ΜΜΕ, θα κάνει τους ανθρώπους της Γιουβέντους να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά πριν δώσουν αρνητική απάντηση...

Και αυτό γιατί οι δις πρωταθλητές Γαλλίας προσφέρουν ως αντάλλαγμα στην τρις πρωταθλήτρια Ιταλίας δύο παίκτες τεράστιας κλάσης, τον Έντινσον Καβάνι και τον Μάρκο Βεράτι (ο δεύτερος μάλιστα ήταν διακαής πόθος της Γιούβε πριν τον πάρει η Παρί), ενώ επιπλέον προσφέρει και 20.000.000 ευρώ σε μετρητά στους Τορινέζους!

"Τρελή" πρόταση για Πογκμπά από Παρί!

Ουσιαστικά η πρόταση αυτή αγγίζει τα 100.000.000 ευρώ (τόσο είναι το ποσό που εκτιμάει ο μάνατζερ του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, πως θα γίνει το deal) αν αναλογιστεί κανείς πως ο Καβάνι κοστολογείται γύρω στα 50.000.000 ευρώ και ο Βεράτι 30.000.000 ευρώ.

Η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" υπογραμμίζει πάντως και ένα "αγκάθι" που υπάρχει στην προσφορά και αφορά τον Καβάνι. Το ετήσιο κασέ του ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 10.000.000 ευρώ, ποσό στο οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να ανταποκριθεί η διοίκηση της Γιουβέντους.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ