ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μόγιες και το Jurassic Park

Ο Μόγιες και το Jurassic Park

Υποτιμητικά σχόλια για τις προπονητικές μεθόδους του Ντέιβιντ Μόγιες έκανε ο Ρέιμον Φαρχέιεν, ο οποίος μεταξύ άλλων τις χαρακτήρισε προϊστορικές, ενώ έκανε έναν παραλληλισμό και με το Jurassic Park.

Έναν μικροτραυματισμό αποκόμισε στο φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη ο Ρόμπιν φαν Πέρσι και αυτό ήταν η αιτία για το ξέσπασμα που είχε στο Twitter o Ρέιμον Φαρχέιεν.

Ο Ολλανδός είναι ένας αρκετά γνωστός γυμναστής ομάδων, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε δουλέψει στο επιτελείο του Γκάρι Σπιντ στην εθνική Ουαλίας.

"Στο Σίδνεϊ ο Μόγιες είπε: "Πρέπει να προνοήσουμε παραπάνω τον Ρόμπιν την επόμενη εβδομάδα για να βελτιωθεί η φυσική του κατάσταση". Στην Ιαπωνία αποκόμισε έναν τραυματισμό. Αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς προϊστορικές μέθοδοι μπορούν να επιβιώνουν ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο μόνος τρόπος για να λύσεις το πρόβλημα στο Jurassic Park είναι να βελτιώσεις την εκπαίδευση αυτών των προπονητών δεινοσαύρων, των γυμναστών κλόουν και των επιστημόνων καουμπόι. Σε όλον τον κόσμο αυτό που γίνεται είναι να υπερπροπονούν τους παίκτες στην προετοιμασία και μετά να προκύπτουν τραυματισμοί. Κανονικά θα πρέπει να αποφεύγεται η κούραση στην προετοιμασία.

Ωστόσο, όσο οι δεινόσαυροι δεν το δέχονται και αρνούνται το πώς εξελίσσονται τα πράγματα στις άλλες χώρες, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει στο Jurassic Park. Φυσικά παίκτες σαν τον Φαν Πέρσι θα έπρεπε να προστατεύουν καλύτερα τους εαυτούς τους".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ