ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Καγκάουα μένει στη Γιουνάιτεντ

Ο Καγκάουα μένει στη Γιουνάιτεντ
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτίθεται να κρατήσει τον Σίνζι Καγκάουα, όπως αναφέρει η DailyMail, ενώ ετοιμάζονται και αποχωρήσεις από την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ.

Οι ανεπιθύμητοι παίκτες στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι λίγοι. Αρκετοί παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το Sport24.gr είχε αναφερθεί εκτενώς στο θέμα, αν και αναμένεται να υπάρξει μια διαφοροποίηση, που αφορά τον Σίνζι Καγκάουα.

Οι Φελαϊνί, Ζαχά, Νανί και Κιν ετοιμάζονται να δουν την πόρτα της εξόδου, οι Άντερσον και Ερνάντες είναι επίσης υπό παραχώρηση, ενώ έκπληξη μπορεί να αποτελέσει η παραχώρηση του Ράφαελ, μιας και ο Ολλανδός προπονητής μπορεί να κινηθεί για άλλο δεξιό μπακ.

Όσο για τον Καγκάουα, ο Ιάπωνας αναμένεται να έχει ρόλο πίσω από τον Άντερ Ερέρα και τον Χουάν Μάτα, παραμένοντας τελικά στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Φαίνεται πως τον θεωρεί σημαντικό ο Φαν Χαάλ και γι' αυτό του δίνει μια ακόμη ευκαιρία, λέγοντάς του ότι θα διατηρηθεί στο ρόστερ.

Όσο για τους υπόλοιπους, είναι στη λίστα για να φύγουν και αναμένονται προτάσεις για την απόκτησή τους από άλλες ομάδες τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ