ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Αυτούς δίνει η Γιουνάιτεντ

Αυτούς δίνει η Γιουνάιτεντ

Δεν είναι λίγοι οι ανεπιθύμητοι παίκτες που έχουν παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρόλο που βρισκόμαστε στον Αύγουστο. Διαβάστε ποιοι είναι, πόσο κοστίζουν και ποιοι τους θέλουν.

Τη δική του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει ο Λουίς φαν Χάαλ. Τα πρώτα δείγματα στα φιλικά προετοιμασίας είναι ενθαρρυντικά, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Υπάρχουν προσθήκες που ο Ολλανδός θα ήθελε να γίνουν, αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι και λίγοι οι παίκτες που δεν θα είχε αντίρρηση να παραχωρηθούν. Κάποιοι, άλλωστε, σε περίπτωση που παραμείνουν τον δυσκολεύουν στο να κάνει επιπλέον προσθήκες.

Δημοσίευμα της "Daily Mail" ακτινογραφεί όλους τους υπό παραχώρηση παίκτες. Αναφέρει αναλυτικά ποιοι είναι αυτοί, πόσο κοστίζουν και ποιες ομάδες ενδέχεται να ασχοληθούν μαζί τους μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αναλυτικά:

Μαρουάν Φελαϊνί

Η πρώτη του σεζόν στο "Ολντ Τράφορντ" ήταν εφιαλτική. Δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Φαν Χάαλ και η Νάπολι θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ωστόσο, πρόθεσή της είναι να τον αποκτήσει δανεικό τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ ζητάει τουλάχιστον 15 εκ. λίρες για έναν παίκτη που το περασμένο καλοκαίρι κόστισε 27.5 εκ λίρες.

Χαβιέρ Ερνάντες

Δεν καίγονται να τον δώσουν οι "κόκκινοι διάβολοι" αλλά δεν θα έλεγαν και όχι αν ερχόταν η πρόταση που τους ικανοποιούσε, δεδομένου ότι ο ίδιος θέλει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Εκτιμάται ότι μία πρόταση στα 12 εκ. λίρες θα ήταν ιδανική, αλλά οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος ίσως τον έκανε δικό του και με 10 εκ. λίρες. Γιουβέτους, Ίντερ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Τότεναμ και Σαουθάμπτον μερικές από τις ομάδες που παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Άντερσον

Είναι και αυτός ένα βήμα πριν την πόρτα της εξόδου. Η Γιουνάιτεντ θα τον έδινε ακόμα και με 5 εκ. λίρες προκειμένου να απαλλαγεί. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να βρεθεί αγοραστής, αφού δεν εντυπωσίασε ούτε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στη Φιορεντίνα. Σύλλογοι από την Πορτογαλία και τη Βραζιλία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, αλλά τίποτα περισσότερο.

Νανί

Έχει ποιότητα, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια είναι υπερβολικά ασταθής και συνήθως δεν βοηθάει. Μπορεί να υπέγραψε πέρυσι νέο πενταετές συμβόλαιο, αλλά με 12 εκ. λίρες η Γιουνάιτεντ ευχαρίστως θα τον παραχωρούσε. Αρέσει σε Γιουβέντους, Ίντερ, Βαλένθια και Άρσεναλ. Πιο πολύ έχει συνδεθεί με την πρώτη, πολύ δύσκολα θα κατέθετε πρόταση η τελευταία.

Σίνζι Καγκάουα

Εντυπωσίαζε στην Ντόρτμουντ, αλλά δεν κόλλησε στη Γιουνάιτεντ. Του αρέσει να παίζει πίσω από τον επιθετικό και εκεί αγωνίζεται ο Γούειν Ρούνεϊ, ενώ έχει αποκτηθεί και ο Χουάν Μάτα από τον Ιανουάριο. Αν έδινε κανείς 8-10 εκ. λίρες, τότε ο Φαν Χάαλ θα άναβε το πράσινο φως. Οι Βεστφαλοί θα τον έπαιρναν πίσω, αφού ο Γιούργκεν Κλοπ εκτιμά πολύ τον Ιάπωνα. Και η Αλτέτικο Μαδρίτης θα τον ήθελε.

Γουίλφριντ Ζαχά

Αποκτήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου και ήταν η τελευταία μεταγραφή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Τη σεζόν που μας πέρασε ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν του έδωσε ευκαιρίες, ενώ δεν τον εκτιμά ούτε ο Φαν Χάαλ. Γουέστ Χαμ, ΚΠΡ, Κρίσταλ Πάλας και Νιούκαστλ ενδιαφέρονται και η Γιουνάιτεντ θα ήθελε να τον παραχωρήσει δανεικό προκειμένου να πάει καλά και να ανεβεί η τιμή του. Το ιδανικό σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας είναι να πουληθεί στα 10 εκ. λίρες την επόμενη χρονιά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ