ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Σκόουλς ανησύχησε για τη Λίβερπουλ και το μετάνιωσε άμεσα!

Ο Σκόουλς ανησύχησε για τη Λίβερπουλ και το μετάνιωσε άμεσα!

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς ερωτήθηκε για το αν η Λίβερπουλ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με την απάντησή του να προκαλεί αμηχανία στο πλατό, αλλά εν τέλει και στον ίδιο! (VIDEO)

Ο Πολ Σκόουλς κι ο Μάικλ Όουεν ήταν καλεσμένοι στο studio του "BT Sport" στο "Ολντ Τράφορντ" στο πλαίσιο της αναμέτρησης μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ζόρια Λούχανσκ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού καναλιού ρώτησε τον Σκόουλς αν η Λίβερπουλ είναι ικανή να κερδίσει το πρωτάθλημα φέτος.

"Με ανησύχησε λίγο η αμυντική λειτουργία τους, όμως οφείλω να πω πως η επιθετική ποιότητα τους αποδεικνύει πως μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή κι απέναντι σε κάθε αντίπαλο", ήταν το σχόλιο του πρώην μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η απάντηση του Σκόουλς ξένισε τον Μάικλ Όουεν, ο οποίος τον τρόλαρε, λέγοντας: "Θα αφήσω τον Σκόουλς να συνεχίσει να... γλείφει τη Λίβερπουλ", με τον παλαίμαχο άσο να μετανιώνει άμεσα για όσα είπε λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Δείτε το στιγμιότυπο:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ