ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

O Ραϊόλα αποκάλυψε σε ποια ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Ιμπραχίμοβιτς

O Ραϊόλα αποκάλυψε σε ποια ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Ιμπραχίμοβιτς
2016 GETTY IMAGES

Ο Ιταλός ατζέντης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε συνέντευξη στο "Radio CRC" και αποκάλυψε σε ποια ομάδα επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του ο Σουηδός σούπερ σταρ.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της αγγλικής ομάδας. O Σουηδός σούπερ σταρ έχει σημειώσει 4 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, αποτελώντας τον μεγάλο πρωταγωνιστή των "Κόκκινων Διαβόλων" στις πρώτες αγωνιστικές.

Το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ αν λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις του Μίνο Ραϊόλα. Ο Ιταλός ατζέντης παραχώρησε συνέντευξη στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio CRC" και αποκάλυψε πως ο "Ίμπρα" του έχει εκμυστηρευτεί πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Νάπολι, με την οποία υπήρξαν συζητήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

"Μίλησα με τον πρόεδρο της Νάπολι (σ.σ. Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις) και τον διαβεβαίωσα πως όσα θα ειπωθούν στη συζήτηση θα μείνουν μεταξύ μας. Επιλέξαμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πολύ καιρό πριν, αφού ήταν επιθυμία τόσο δική μου όσο και του Ιμπραχίμοβιτς. Το μόνο που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι πως στο φιλικό που έγινε προς τιμήν του Τσίρο Φεράρα ο Ζλάταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: 'Μίνο, θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Νάπολι επειδή η νοοτροπία των Ναπολιτάνων ταιριάζει πολύ με τη δική μου. Κι αν η Serie A παραμείνει όπως είναι, τότε δεν αποκλείεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Νάπολι", ανέφερε ο Ιταλός ατζέντης.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ