ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο "τα έχωσε" στον Πογκμπά

Manchester United manager Jose Mourinho, right, talks to Manchester United's Paul Pogba during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Manchester United manager Jose Mourinho, right, talks to Manchester United's Paul Pogba during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Ο Πολ Πογκμπά προσπάθησε να κάνει μία κίνηση συμφιλίωσης με τον Μουρίνιο, αλλά έγιναν χειρότερα τα πράγματα! Ο Πορτογάλος έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Γάλλο και τον κατηγόρησε για ασέβεια. Δείτε το λόγο...

Είναι γνωστό πως οι Ζοζέ Μουρίνιο και Πολ Πογκμπά δεν έχουν καλές σχέσεις, αλλά οι πληροφορίες απ' την Αγγλία αναφέρουν πως τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα τις τελευταίες μέρες.

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 στις 10 Μαρτίου, ματς στο οποίο ο Γάλλος δεν ήταν διαθέσιμος λόγω τραυματισμού, ο Μουρίνιο έδινε συνέντευξη στο BBC, την οποία και διέκοψε ο ποδοσφαιριστής του, για να του δώσει συγχαρητήρια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν φυσικά χαμογελαστός και έδειξε να το απολαμβάνει, αλλά τελικά ενοχλήθηκε πολύ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μία απ' τις επόμενες ημέρες έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Πογκμπά και του τόνισε πως αυτό που έκανε ήταν ασέβεια.

Ο διεθνής μέσος επέστρεψε μετά το ματς με τη Λίβερπουλ στις προπονήσεις, αλλά ο Μουρίνιο δεν τον έβαλε βασικό με τη Σεβίλλη. Τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 60', ενώ στην αναμέτρηση με την Μπράιτον που ακολούθησε δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την κατάσταση είναι και ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος βλέπει εν όψει του Μουντιάλ το αστέρι της ομάδας του να μην αγωνίζεται και να είναι σε κακή κατάσταση.

AP Photo/Miguel Morenatti



Feels. @PaulPogba #MUFC See more from today’s victory over Liverpool in our Story!

A post shared by Manchester United (@manchesterunited) on

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ