ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ντε Χέα: "Πρωτάθλημα στην έδρα της Σίτι"

Ντε Χέα: "Πρωτάθλημα στην έδρα της Σίτι"

Ο Νταβίντ Ντε Χέα θέλει να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Τι λέει για το Τσέλσι-Μπαρτσελόνα.

Τέσσερις στροφές πριν το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ, η Γιουνάιτεντ είναι στο +5 από την Σίτι και έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Αν μάλιστα διατηρήσει αυτή τη διαφορά και την επόμενη αγωνιστική, με νίκη στην έδρα των "πολιτών" θα κατακτήσει μαθηματικά το 20ο της πρωτάθλημα.

"Ο τίτλος είναι στα χέρια μας. Θέλουμε να νικήσουμε την Σίτι και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στην έδρα της", τόνισε χαρακτηριστικά για αυτή την προοπτική ο Νταβίντ Ντε Χέα.

"Τα 4 τελευταία ματς είναι περίπλοκα και μετά την ήττα από την Γουίγκαν δεν θέλουμε να έχουμε άλλα προβλήματα", συμπλήρωσε ο 21χρονος τερματοφύλακας.

Παράλληλα έκανε την πρόβλεψή του για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα με φόντο τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Η Τσέλσι έχει δυνατή ομάδα αλλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα η αποστολή της είναι σχεδόν ...αδύνατη. Αν η Μπάρτσα παίξει στο επίπεδο που μπορεί, τότε θα νικήσει στο Λονδίνο και θα προκριθεί στον τελικό", σχολίασε ο Ισπανός κίπερ σημειώνοντας παράλληλα για τον Τόρες πως "παίζει κάτω από πολλή πίεση, κάτι που δεν είναι καλό για έναν παίκτη".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ