ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ντε Χέα: "Ό,τι γράφτηκε για μένα και τον Φαν Χάαλ, είναι ψέμα"

Ντε Χέα: "Ό,τι γράφτηκε για μένα και τον Φαν Χάαλ, είναι ψέμα"
Ντε Χέα 2013 GETTY IMAGES

Ο Νταβίντ Ντε Χέα διέψευσε τα δημοσιεύματα περί κακών του σχέσεων με τον προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016, αλλά ακόμα δεν έχει ανανεώσει. Το γεγονός αυτό, ανέπτυξε μια φημολογία στην πατρίδα του κυρίως περί κακών σχέσεων του Νταβίντ Ντε Χέα με τον προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο ίδιος όμως, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας, το διέψευσε κατηγορηματικά και έκανε λόγο για ψέματα που γράφονται και πως αμφότεροι θέλουν το καλύτερο για το σύλλογο και το μέλλον του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον εαυτό του και στις μετέπειτα υποχρεώσεις των "κόκκινων διαβόλων".

"Ό,τι έχει γραφτεί στον Τύπο για εμάς, είναι ένα ψέμα. Θέλουμε και οι δυο το καλύτερο για το σύλλογο και την ομάδα και όλα είναι ψέματα και μόνο ψέματα", σχολίασε ο 24χρονος γκολκίπερ.

Όσο για τον εαυτό του, ανέφερε πως "νομίζω ότι είναι η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου. Είμαι στην καλύτερή μου φόρμα, απολαμβάνω κάθε στιγμή και προσπαθώ να βελτιώνομαι σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα, δίνοντας το 100% και όντας συγκεντρωμένος στο μάξιμουμ. Έτσι θέλω να συνεχίσω".

Αναφορικά με την ήττα από τη Σουόνσι με 2-1, σχολίασε ότι "δε νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Παίζεις σε δύσκολες έδρες και χάνεις βαθμούς ορισμένες φορές. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και τώρα βλέπουμε το ματς με την Σάντερλαντ και πρέπει να μας ενδιαφέρει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το τεστ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ