ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Νέα διπλή πρόταση για Μπέινς - Φελαϊνί η Γιουνάιτεντ

Νέα διπλή πρόταση για Μπέινς - Φελαϊνί η Γιουνάιτεντ
PHOTOGRAPH: ACTION / GETTY

Νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 40.000.000 ευρώ για το πακέτο των Μπέινς και Φελαϊνί, κατέθεσε στην Έβερτον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "μπέμπηδες" μετά τα μεταγραφικά "ναυάγια" των Τιάγκο και Φάμπρεγας, είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τους δυο παίκτες των "ζαχαρωτών".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προ ημερών είχε καταθέσει πρόταση στην Έβερτον για του Μπέινς και Φελαϊνί, ύψους 32.000.000 ευρώ. Η απάντηση των "ζαχαρωτών" ωστόσο, ήταν ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" στον πρώην προπονητή τους Ντέιβιντ Μόγιες, για τους δυο παίκτες τους.

Τώρα η Γιουνάιτεντ επιστρέφει με νέα υψηλότερη προσφορά ύψους 40.000.000 για το πακέτο Μπέινς-Φελαϊνί περιμένοντας η απάντηση της ¨Εβερτον να είναι θετική.

Παρ' όλα αυτά, ο νέος προπονητής των "ζαχαρωτών", Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είχε δηλώσει πως η Γιουνάιτεντ χάνει το χρόνο της, καταθέτοντας προτάσεις για τους δυο παίκτες του.

Από την άλλη, ο Ντέιβιντ Μόγιες, προπονούσε στην Έβερτον τόσο τον Μπέινς όσο και τον Φελαϊνί και έχει πολύ καλή άποψη και για τους δυο.

Σύμφωνα τέλος με την "Daily Express", η Μάντσεστερ αν τελικά δεν καταφέρει να κλείσει τον Μπέινς, τον οποίο προορίζει για το αριστερό άκρο της άμυνάς της, τότε θα κινηθεί για τον Λουκ Σο της Σαουθάμπτον. Ο 18χρονος Άγγλος μπακ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και οι "μπέμπηδες" θα μπορούσαν να τον "κλείσουν" με περίπου 11.000.000 ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ