ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μυθική συμφωνία για Γιουνάιτεντ

Μυθική συμφωνία για Γιουνάιτεντ
© MANCHESTER UNITED /TWITTER

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε όλα τα ρεκόρ κλείνοντας την καλύτερη συμφωνία με εταιρία ένδυσης για τη φανέλα της. Διαβάστε το απίστευτο ποσό.

Εδώ και καιρό είχε διαρρεύσει στην Αγγλία ότι από την επόμενη σεζόν (2015/16) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Nike. Οι δύο πλευρές πορεύονται μαζί για 13 χρόνια, αλλά με την ολοκλήρωση της επόμενης σεζόν μπαίνουν τίτλοι τέλους.

Λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα τη Δευτέρα η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως έχει έρθει σε συμφωνία με την Adidas έναντι 75 εκ. λιρών (95 εκ. ευρώ) τον χρόνο! Οι δύο πλευρές θα συνεργάζονται για δέκα χρόνια και σε αυτό το διάστημα η Γιουνάιτεντ θα πάρει συνολικά 750 εκ. λίρες! Όσο για την adidas, εκτιμά πως θα βγάλει από αυτό το deal 1.5 δισ. λίρες!

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε 10ετή συμφωνία με την adidas για παγκόσμια τεχνική χορηγία και για να έχει άδεια για συγκεκριμένες εφαρμογές έναντι 75. εκ λιρών των χρόνων αρχής γενομένης από τη σεζόν 2015/16" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Με αυτό τον τρόπο οι "κόκκινοι διάβολοι" αποδεικνύουν για άλλη μία φορά πως το τμήμα markering τους είναι ίσως το καλύτερο στον κόσμο. Του λόγου το αληθές, η Τσέλσι που έχει επίσης χορηγό την Adidas στο τέλος της 10ετούς συμφωνίας της θα έχει εισπράξει 300 εκ. λίρες. Οι "μπλε", μάλιστα, είχαν κλείσει τη συμφωνία έναν χρόνο πριν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ