ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

My name is Manchester....United

My name is Manchester....United

Οφείλει την ζωή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπειτα από 10ετή μάχη στα δικαστήρια o Μαρίν Ζντράβκοφ πήρε επιτέλους το όνομα της αγαπημένης ομάδας του και η ζωή του έγινε ταινία (vd).

Ένας 50χρονος εργένης από μία μικρή πόλη της βόρειας Βουλγαρίας (Σβίστοφ) στις όχθες του ποταμού Δούναβη ζει μαζί με την μητέρα του και την αγαπημένη γάτα του, τον Μπέκαμ.

Το μοναδικό ουσιαστικό πράγμα στη ζωή του είναι η αγάπη και ο θαυμασμός που τρέφει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μαρίν Ζντράβκοφ, είναι ένας από τους χιλιάδες οπαδούς του λαοφιλούς συλλόγου που αγιοποιεί τα ινδάλματα του και και αναπολεί τις στιγμές δόξας της αγαπημένης ομάδας τους.

Το 1999 στον δραματικό τελικό του Μονάχου, την στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν πίσω στο σκορ υποσχέθηκε στον εαυτό του, πως αν τελικά νικούσε την Μπάγερν Μονάχου θα άλλαζε το όνομα του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

My name is Manchester....United

Το θαύμα έγινε και η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολούθησε 10ετή πάλη του Βούλγαρου ποδοσφαιρόφιλου σε δικαστικές αίθουσες, θρησκευτικές αντιλήψεις και το τέρας της γραφειοκρατίας προκειμένου να αποκτήσει το δικαίωμα να μετονομασθεί σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ζντράβκοφ Λεβίτζοφ.

My name is Manchester....United

Η ζωή του έγινε ταινία το 2011 με τον σκηνοθέτη Στέφαν Βαλντόμπρεφ να ακολουθεί τον... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ταξίδι ζωής από την γενέτειρα του μέχρι το Ολντ Τράφορντ αλλά και πίσω στη Βουλγαρία.

Τιτλοφορείται “Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Σβίστοφ”.

Ένας ψυχωμένος με την αγαπημένη ομάδα του αλλά και συνάμα αγνός οπαδός.

Ο οικοδόμος στο επάγγελμα... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ζντράβκοφ Λεβίτζοφ έβαλε τα κλάματα όταν αντίκρισε την ιστορική έδρα της Γιουνάιτεντ μολονότι το γήπεδο ήταν άδειο.

My name is Manchester....United

“Ήταν πολύ συγκινητικό. Σε όλη τη ζωή μου ονειρευόμουν να έρθω στο Μάντσεστερ. Ήταν το πνευματικό μου σπίτι.

Όταν περπάτησα στον αγωνιστικό χώρο ξέσπασα σε λυγμούς. Ήταν η σπουδαιότερη στιγμή της ζωής μου.

Αν πεθάνω αύριο, θα είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημαίνει τα πάντα για μένα.

Είναι η γυναίκα μου, η ερωμένη μου και η οικογένεια μου”, τόνισε συγκινημένος ο Βούλγαρος οπαδός των “κόκκινων διαβόλων”.

My name is Manchester....United

Στο ταξίδι του στην Αγγλία τον περίμενε μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη καθώς συναντήθηκε με τον συμπατριώτη του, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Είχε αγαπήσει τον αγγλικό σύλλογο από μικρό παιδί στην πόλη Σβίστοφ όπου γεννήθηκε παρακολουθώντας τα παιχνίδια από την τηλεόραση...

Δεν αποκλείεται μάλιστα να ταξιδέψει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει την αγαπημένη ομάδα του απέναντι στον Ολυμπιακό...

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ