ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπέρδεμα με τη μεταγραφή του Ρόχο

Μπέρδεμα με τη μεταγραφή του Ρόχο

Στα μαχαίρια Σπόρτινγκ Λισαβόνας και γνωστή επενδυτική εταιρεία με αφορμή τα χρήματα της μεταγραφής του Ρόχο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τον Αύγουστο που μας πέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκος Ρόχο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μία μεταγραφή που μετατράπηκε σε σίριαλ με ευτυχή κατάληξη.

Τα πράγματα, βέβαια, δεν είναι ρόδινα. Όχι στο εκτελεστικό κομμάτι, αλλά στο οικονομικό και αυτό γιατί ο πορτογαλικός σύλλογος βρίσκεται σε διαμάχη με επενδυτικό γκρουπ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ, η ομάδα του κατείχε το 25% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και το υπόλοιπο 75% ήταν στην κατοχή της εταιρείας, εξαιτίας ενός δάνειου που είχαν πάρει οι Πορτογάλοι.

Όταν "έσκασε" η είδηση της μεταγραφής, σύμφωνα με τον πρόεδρο πάντα, η πορτογαλική ομάδα αποπλήρωσε το δάνειο στην Doyen Investment Group με σκοπό να αποκτήσει και το υπόλοιπο κομμάτι των δικαιωμάτων.

Από την πλευρά τους στην Doyen δεν αναγνωρίζουν τη συγκεκριμένη κίνηση, θεωρώντας πως άλλο πράγμα είναι το δάνειο και άλλο τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, οπότε κάπου εκεί μπλέκουν τα πράγματα που αναμένεται να ξεμπλέξουν στα δικαστήρια.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ