ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μόγιες: "Θα ήταν δύσκολα και για τον Φέργκιουσον"

Μόγιες: "Θα ήταν δύσκολα και για τον Φέργκιουσον"
Μόγιες

O Nτέιβιντ Μόγιες περνάει στην αντεπίθεση και δηλώνει ότι η χρονιά θα ήταν δύσκολη όποιος προπονητής και αν ήταν στον πάγκο της Μάντσεστερ.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει χάσει τον ύπνο του με την κριτική που δέχεται από τους φιλάθλους της Μάντσεστερ και τον Τύπο την φετινή σεζόν. Η πρώτη του χρονιά στον πάγκο της Μάντσεστερ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εφιαλτική.

Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ είναι αγανακτισμένοι με την παρουσία του στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας και οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο "Θέατρο των ονείρων".

Ο Ντέιβιντ Μόγιες αναγνωρίζει τις δυσκολίες της φετινής σεζόν και δηλώνει ότι η χρονιά θα ήταν δύσκολη για κάθε προπονητή που θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ.

" Ο κόσμος ξέρει ότι η ομάδα είναι λίγο μεγάλη σε ηλικία και γνωρίζαμε ότι θα ήταν μία δύσκολη χρονιά όποιος και αν ήταν προπονητής της Μάντσεστερ. Πιστεύω ότι και ο σερ Άλεξ να ήταν φέτος προπονητής δεν θα είχε μία εύκολη χρονιά.

Αυτή η χρόνια δεν είναι μία από τις συνηθισμένες της Μάντσεστερ. Πρέπει να συνεχίσουμε την πολιτική του χτισίματος και της βελτίωσης και αυτό είναι που προσπαθούμε να κάνουμε", δήλωσε ο Μόγιες.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ