ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον Φάμπρεγας"

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον Φάμπρεγας"

Κύριος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ο Σεσκ Φάμπρεγας, σύμφωνα με τον Ντένις Ίργουιν, πρώην παίκτη και τωρινό πρέσβη του συλλόγου. Ωστόσο, πρόθεση του Ισπανού είναι να μείνει στο "Καμπ Νόου".

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κινήσει γη και ουρανό για να φέρει τον Φάμπρεγας στο Όλντ Τράφορντ", αυτή ήταν η δήλωση του πρώην παίκτη και νυν πρέσβη του συλλόγου του Μάντσεστερ, Ντένις Ίργουιν.

Οι "μπέμπηδες", ενδιαφέρονται για τον μέσο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος δεν δείχνει να είναι ο ίδιος παίκτης, από τότε που πήγε στην Ισπανία κι αυτό θέλουν να το εκμεταλλευτούν οι Άγγλοι.

Μετά την απόσυρση του Πολ Σκόουλς από την ενεργό δράση, με τον Ράιαν Γκιγκς να κοντεύει τα 40, τον Άντερσον να πωλείται και τον Ντάρεν Φλέτσερ να μην επιστρέφει στην 11αδα, είναι προφανές πως πρώτο μέλημα της Μάντσεστερ είναι η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Ο Ντέιβιντ Μόγες, θα ήθελε πολύ τον Ισπανό μέσο στην ομάδα του, και ήδη αποτελεί τον νούμερο 1 στόχο των "κόκκινων διαβόλων".

Ωστόσο, από τη μεριά του ο Φάμπρεγας έχει κάνει γνωστό ότι θα επιθυμούσε να παραμείνει στη Βαρκελώνη και να διεκδικήσει μια θέση στην 11άδα της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν.

Το σίριαλ σίγουρα θα έχει και συνέχεια.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ