ΑΓΓΛΙΑ

Μάχη για Φάμπρεγας Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Μάχη για Φάμπρεγας Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ
Φάμπρεγας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ δίνουν σκληρή μάχη για να πείσουν τον Σεσκ Φάμπρεγας να αφήσει την Μπαρτσελόνα για να επιστρέψει στην Αγγλία

Η επιστροφή του Σεσκ Φάμπρεγας στην Μπαρτσελόνα δεν ήταν ακριβώς όπως την περίμενε, παρόλα αυτά ο 26άχρονος άσος έχει σκοπό να παλέψει και τη νέα σεζόν με σκοπό να γίνει το πρώτο βιολί στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Βέβαια στην Αγγλία έχουν διαφορετική άποψη και θέλουν τον Ισπανό άσο να βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει να παραμείνει στην Βαρκελώνη ή να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του.

Κάπου εδώ, λοιπόν, έρχονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Οι "κανονιέρηδες", σύμφωνα με τους Άγγλους πάντα, έχουν καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση στον Φάμπρεγας και την Μπαρτσελόνα, όμως στο κόλπο μπήκε και η Γιουνάιτεντ εξαιτίας του Μόγιες.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός θεωρεί πως ο Σεσκ είναι ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για να αντικαταστήσει τον Σκόουλς και γι αυτό έχει σκοπό να προσφέρει 45 εκ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για μία "σκληρή" μάχη, στην οποία η Άρσεναλ μόνο αδύναμη δεν είναι, αφού φέτος υπάρχουν αρκετά χρήματα για μεταγραφές.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ