ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κρούση σε Ρεάλ για Εζίλ και Μόντριτς

Κρούση σε Ρεάλ για Εζίλ και Μόντριτς
© EPA

Κρούση στη Ρεάλ Μαδρίτης για να αποκτήσει έναν εκ των Μεσούτ Εζίλ ή Λούκα Μόντριτς έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το ESPN. Παράλληλα, αισιόδοξος πως θα γίνουν μεταγραφές δηλώνει ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης για τους Λούκα Μόντριτς και Μεσούτ Εζίλ χτύπησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το ESPN.

Το εν λόγω δημοσίευμα επικαλείται πηγές εντός της Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τις οποίες οι "κόκκινοι" διάβολοι ενδιαφέρονται και για τους δύο μέσους των Μαδριλένων.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να ολοκληρώσουν τρεις προσθήκες και προτεραιότητά τους είναι ένας δημιουργικός μέσος. Τόσο ο Μόντριτς όσο και ο Εζίλ πληρούν τις προδιαγραφές και στη Γιουνάιτεντ ευελπιστούν πως η Ρεάλ θα συναινέσει στην παραχώρηση του ενός εκ των δύο.

Από εκεί και πέρα, ο Ντέιβιντ Μόγιες είπε περί μεταγραφών: "Είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε παίκτες. Κυνηγάμε αρκετές περιπτώσεις και έτσι θα συνεχίσουμε. Αν θα πάρουμε κάποιον πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου; Το ελπίζω. Δουλεύουμε πολύ σκληρά".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ