ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Just the two of us...

Just the two of us...

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ξέγραψε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι αναφορικά με την υπόθεση τίτλος, υποστηρίζοντας πως η μάχη για το πρωτάθλημα είναι πλέον μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" δοκιμάζονται την ερχόμενη Τρίτη στο "Στάμφορντ Μπριτζ" κόντρα στην περσινή νταμπλούχο, αλλά για τον τεχνικό των "κόκκινων διαβόλων" η μοναδική ομάδα που μπορεί να του στερήσει την κούπα είναι η Άρσεναλ του Βενγκέρ.

"Είτε εμείς είτε η Άρσεναλ θα πάρει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Συνήθως δύο ομάδες ξεφεύγουν στο τέλος.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές ομάδες που βρίσκονται ψηλά και αυτό κάνει καλό στο πρωτάθλημα, όμως λίγο πριν το τέλος μένουν πάντα δύο ομάδες.

Έτσι είναι και φέτος τα πράγματα", τόνισε ο Φέργκιουσον, ο οποίος σχολίασε αναφορικά με το ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι:

"Τα τελευταία χρόνια, όποτε και αν η Γιουνάιτεντ ταξίδευε στο Λονδίνο για αυτό το ματς, είτε εμείς είτε η Τσέλσι κατακτούσε τον τίτλο. Το κίνητρο θα είναι μεγάλο και για τις δυό ομάδες. Είναι μεγάλο παιχνίδι".

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ νικήσει απόψε τη Γουίγκαν στο "DW Stadium" η βαθμολογική της διαφορά έναντι των Σίτι, Τότεναμ και Τσέλσι θα πάει σε διψήφιο νούμερο, ενώ θα αποτελέσει και τονωτική ένεση ενόψει των επικείμενων εκτός έδρας ντέρμπι με Τσέλσι (1/3) και Λίβερπουλ (6/3).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ