ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

H νέα εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

H νέα εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
© TWITTER/@MANUTD

Η εποχή Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε, με τους "κόκκινους διαβόλους" να παρουσιάζουν επίσημα τις εμφανίσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε τη Δευτέρα (7/7) στην παρουσίαση των εντός έδρας εμφανίσεων με τις οποίες θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν, που θα είναι οι πρώτες ουσιαστικά με τον Λουίς Φαν Χάαλ στο τιμόνι του αγγλικού συλλόγου.

Η Chervrolet είναι ο επίσημος χορηγός που θα διαφημίζεται στις φανέλες της ομάδας (ο σχεδιασμός της φανέλας έγινε για ακόμα χρονιά από τη Nike) ενώ στη φωτογραφία για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων ο Γουέιν Ρούνεϊ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο έχοντας δίπλα του τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τον Σίντζι Καγκάουα

"Νέα εποχή νέα φανέλα. Αυτό θα είναι το λουκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς Φαν Χάαλ το 2014-15", αναφέρει το σχετικό ποστάρισμα που έκανε στον λογαριασμό της στο Twitter ο αγγλικός σύλλογος.

Σημειώνεται πως οι παίκτες της Γιουνάιτεντ θα φορέσουν για πρώτη φορά τις νέες εμφανίσεις στα τέλη Ιουλίου όταν θα αντιμετωπίσουν τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο πλαίσιο της αμερικανικής καλοκαιρινής περιοδείας τους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ