ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η μοναδική διαπίστωση του Μουρίνιο

Η μοναδική διαπίστωση του Μουρίνιο
© REUTERS

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξήγησε γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη βαριά ήττα από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ με 4-1 στη Σανγκάη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/7) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 4-1 από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε φιλικό παιχνίδι στη Σαγκάη της Κίνας. Παρότι το ματς δεν έχει σημασία, είναι γνωστό πως αυτά τα σκορ θίγουν τον εγωισμό του Ζοζέ Μουρίνιο, που δεν τον λες μικρό...

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Πορτογάλος προπονητής βρήκε τη δική του εξήγηση... "Οι μηχανές ήταν τελείως διαφορετικές. Ήταν Formula One εναντίον Formula Three" σχολίασε ο Μουρίνιο.

Έπειτα, προέκτεινε τη σκέψη του: "Οι σκέψεις μου είναι απλές. Ξέρω ότι μία ομάδα που βρίσκεται στην προετοιμασία και αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο ο οποίος διανύει πιο προχωρημένο στάδιο, υπάρχει διαφορά. Συμβαίνει χρόνο με το χρόνο. Μερικές μεγάλες ομάδες θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι είναι φανερό ότι η μία ομάδα προπονείται μόλις δέκα μέρες και έχει παίξει ένα φιλικό και η άλλη άρχισε πριν ένα μήνα και έχει παίξει ήδη τέσσερα παιχνίδια".

Πειστικός ή όχι, αυτό θα κριθεί από τους φιλάθλους...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ